Jump to content



Χωρις ΤΑΝΚ πως?


georgeks78

Recommended Posts

Καλησπερα, τα χω μαζεψει τα ρημαδια εδω κι ενα μηνα αλλα δεν εχω βρει ακομη το χρονο να τα συνδεσω. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι μιας και δεν εχω βρει τανκ. Πως μπορω να τα συνδεσω χωρις? Υπαρχει μηπως καποιος οδηγος γιατι οσα εχω διαβασει ειναι απλως περιλιπτικα.

Link to comment
Share on other sites

θα βαλεις την αντλια μεσα σε μια λεκανι με νερο θα ρουφηξει το νερο θα κουνησεις και το ψυγειο μεχρι να φυγει ο αερας και μετα μεσα στο νερο θα βαλεις τον σωληνα και θα τον σφιξεις στην εισοδο της!!ενοειτε στην εξοδο της αντλιας εχεις ηδη βαλη σωληνα που παει στο ψυγειο και γεμιζει το κυκλωμα!αν το κανεις σωστα δε θα εχεις αερα μεσα στο κυκλωμα!!

Link to comment
Share on other sites

ΤΗΧ παιδες,

vdeseris μια εικονα χιλιες λεξεις ;) αυριο αν γυρισω νωρις απ το γραφειο θα το φτιαξω. Θα βαλω το air condition να δουλευει απ το πρωι στο σπιτι να μαζεψω καμμια λεκανη απεσταγμενο νερο....αντε να δουμε.

Link to comment
Share on other sites

Βέβαια με το Tank τα πραγματα είναι πολύ πιο βολικά.....Παίρνεις ένα κουτί απο π.χ Merenda...Βρίσκεις και ρακορ και τα κολας πάνω με σιλικόνη και δεν χρειάζεται να κουνάς μισή ώρα το ψυγείο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.