Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 Έχω φτιάξει μια σελίδα στο πρόγραμμα των mac (iweb). Το πρόβλημα είναι πως μπορώ να την ανεβάσω στο ίντερνετ. Αγοράζω το domain που θέλω από godaddy (θα χρησιμοποιήσω το δωρεάν hosting) και μετά τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Μάϊος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Αγοράζεις το domain από godaddy, δηλώνεις τους namservers που θα σου πουν στον πίνακα διαχείρισης του domain, ανεβάζεις τα αρχεία του site με ftp και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Ιούνιος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Θα σου προτεινα να παρεις domain απο το papaki.gr .Τα υπολοιπα ειναι οπως τα λεει ο φίλος απο πάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Παιδιά επειδή θέλω πρώτα να τεστάρω κάτι έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν υπηρεσία hosting και δωρεάν domain (δεν με ενδιαφέρει τι θα λέει το domain, απλά για κάτι δοκιμές το θέλω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 [MENTION=15441]Periklis_pap[/MENTION] στείλε μου pm να στο ανεβάσω μια στο server μου να δοκιμάσεις ότι θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Ιούνιος 30, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Παιδιά επειδή θέλω πρώτα να τεστάρω κάτι έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν υπηρεσία hosting και δωρεάν domain (δεν με ενδιαφέρει τι θα λέει το domain, απλά για κάτι δοκιμές το θέλω)Εγω χρησιμοποιώ αυτο : 000webhost.com Members AreaΕιναι τελείως free ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Εγω χρησιμοποιώ αυτο : 000webhost.com Members AreaΕιναι τελείως free !Θα το κοιτάξω και αυτό! Σε ευχαριστήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.