Jump to content

papajim

Premium Members
 • Posts

  3,198
 • Joined

 • Last visited

About papajim

 • Birthday 07/10/1992

Πληροφορίες Προφίλ

 • Περιοχή
  SoCal
 • Ενδιαφέροντα
  PC, Programming, TaekWonDo
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

papajim's Achievements

 1. Θα ήθελα να το δοκιμάσω ταυτόχρονα με heart rate chest monitor, που έχει μεγαλύτερη ακρίβεια... Όταν τρέχω νομίζω ότι πολλές φορές μετράει αρκετά παραπάνω παλμούς.
 2. Καλό το Pace, αλλά κάνει κι εσένα underestimate τις θερμίδες όταν είσαι σε ποδήλατο mode ?
 3. Δε ξέρω πόσο θα άλλαζαν οι διαφορετικοί χορηγοί την συγκεκριμένη περίπτωση. Οι χορηγοί είναι εκεί για να φανούν και να διαφημιστούν. Απο τη στιγμή που ήρθαν 1-2 δε νομίζω ότι θα άλλαζε ιδιαίτερα η απόφαση να μπούν team orders...
 4. Όπως είπε κι ο @vic η H2O είναι καλή και αξιόπιστη και χρησιμοποιεί τις κεραίες και τις μπάντες της AT&T. Ωστόσο πριν πάρες κάτι τσέκαρε τις μπάντες που υποστηρίζει το κινητό σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως και αντί για 4G πιάνεις κακό 3G !
 5. @UltraB Το chainreactioncycles έχει γίνει πολύ κακό στις αποστολές τώρα τελευταία. 2 φορές παρήγγειλα αυτή τη χρονιά και τις 2 φορές μου κάνανε προβλήματα με την αποστολή.
 6. Ευχαριστώ @Constandinos ! Αλλά το πήρα κι εγώ
 7. Το βρήκα ! Το είχαν στο Π στο TheMall και απ' ότι μου είπαν το έχουν και στην Αργυρούπολη. Επίσης thanks @AlexanderK για το link !!!
 8. Το LG G6 δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα τα μεγάλα μαγαζιά να μη το έχουν στους καταλόγους τους, και αν το έχουν (βλέπε Π), δε το έχουν στις εκθέσεις τους στα καταστήματα. Ψάχνω λοιπόν να το βρω σε κάποια έκθεση καταστήματος, για να παίξω μαζί του λίγο και να δω πως είναι στο χέρι μου. Μήπως το έχει δει κάποιος σε κανένα κατάστημα στην Αθήνα ?
 9. Τα είπα όλα ο νάνος ! Έχω δοκιμάσει: Fazenda Daterra Sweet Blue (Brazil) El Quizarra Micromill Jardin de Aromas (Costa Rica) Helsar Magdalena (Costa Rica) El Pilon (Costa Rica) - Αλλά δε κατάφερα ποτέ να τον πετύχω, μια φορά πήρα μόνο και έναν που λεγόταν Sunrise (Brazil ?) - δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν τον έχουν πια Γενικά εγώ πίνω Brazil - Costa Rica όπως βλέπεις *Sorry για το delay και για τη λειψή απάντηση...
 10. Έχω δοκιμάσει 4 - 5 Single Estate καφέδες τους.
 11. Σκοπεύω να αναβαθμίσω το δίκτυο στο σπίτι (για αρχή στον ένα όροφο), ώστε να αποκτήσουμε και AC wifi, και σκέφτομαι να ακολουθήσω την εξής λύση. Να χρησιμοποιήσω ένα mikrotik hex για router + firewall και να τραβήξω καλώδιο και να στήσω ένα access point στη μέση περίπου του ορόφου. Ωστόσο βρίσκομαι μεταξύ του unifi-ac-lite και του mikrotik wap ac. Αν εξαιρέσουμε το λίγο πιο δυνατό cpu του unifi, το mikrotik πιστεύω υπερτερεί, και από τη στιγμή που δε θα στήσω φουλ ubiquity network σπίτι, για να εκμεταλλευτώ όλα τα θετικά της πλατφόρμας τους, αυτή τη στιγμή είμαι υπέρ του να είναι όλα τα parts mikrotik. Γνωρίζω ότι το wap ac έχει το ίδιο h/w με το hap ac της mikrotik και με βάση κάποια speedtests ενός χρήστη η ταχύτητα που μπορεί να παρέχει στο ac wifi είναι limited απο το cpu στα ~500Mbps (not bad at all). Όμως το unifi-ac-lite ή ακόμα και το pro (για να μιλάμε για περίπου ίδια specs radio), θα μπορούσε να δώσει καλύτερες επιδόσεις; Από άποψη σταθερότητας και αξιοπιστίας θεωρώ ότι και οι δύο εταιρείες είναι στα ίδια επίπεδα... Οπότε η ερώτηση είναι mikrotik hex + wap ac ή mikrotik hex + unifi ac; Φυσικά αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη PS1: Αυτή τη στιγμή το δίκτυο του ορόφου υποστηρίζεται μόνο από ένα Draytek Vigor 2710n. PS2: Δε με ενοχλεί που τα ubiquity χρειάζονται extra pc για να τρέξουν το management controller τους. PS3: Γουστάρω τα extra configuration options των mikrotik
 12. Καλησπέρα σε όλους ! Ο Οτε ξεκίνησε να δίνει στην περιοχή μου (Μοσχάτο) vdsl από τα νέα kv, και έχω αρχίσει να ψάχνομαι για το ποιον πάροχο να επιλέξω (δεν δίνουν ακόμα οι υπόλοιποι, αλλά πιστεύω όπου να 'ναι θα ξεκινήσουν). Αυτή τη στιγμή είμαι συνδρομητής Forthnet και δε μπορώ να πω πως έχω κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή (πέρα απο τη ταχύτητα ίντερνετ που κλειδώνει στα 9 Mbps). Έχω διαβάσει διάφορα για τους άλλους παρόχους, όπως για τη Forthnet που παλιά δεν έδινε απο τα νέα kv αλλά ξεκίνησε να δίνει πέρυσι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα παίρνω από kv, νομίζω είναι δεδομένο ότι θα πιάνω full ταχύτητα από όποιον πάροχο κι αν διαλέξω, αλλά αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι αν κάποιος πάροχος αντιμετωπίζει bottleneck στο δίκτυό του στις συνδέσεις εξωτερικού, και ενώ εγώ έχω σωστή σύνδεση να με κόβει. Έτσι θα με βοηθούσε πολύ να ακούσω απόψεις από συνδρομητές vdsl αυτών των παρόχων. Επιπλέον η Wind έχει αρχίσει να βάζει και δικές στις καμπίνες στην περιοχή μου και υπάρχει η υποψία ότι θα δώσει πιλοτικά FTTH στο άμεσο μέλλον (εχω καμπίνα της στα 150μέτρα). Αλλά δε γνωρίζω αν θα πιάσει το τετράγωνό μου, δεν γνωρίζω πότε θα γίνει, δε γνωρίζω τιμή και τελικά δε ξέρω αν είναι σωστή κίνηση να δεσμευτώ με άλλο πάροχο για 1 - 2 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ
 13. Καλές γιορτές σε όλους κι απο μένα !!!
 14. http://blog.hackerrank.com/which-country-would-win-in-the-programming-olympics/ Αν δεις πως βγήκαν τα results είναι avg απο κάθε χώρα σε καθε domain.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.