Jump to content



T68i πρόγραμμα για μεταφορά εικόνων...


cherryman

Recommended Posts

Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά εικόνων από το κινητό στο pc μέσω του σειριακού καλωδίου; Έχω οργώσει το διαδύκτιο και δεν έχω βρει κάτι ακόμα. Γλιτώστε με από την αγορά IR για το pc.

Link to comment
Share on other sites

Ναι το έχω βρει αυτό το πρόγραμμα και είναι πολύ καλό, αλλά και μένα το ίδιο με του chroma μου λέει. Γαμώτο, διάβασα κάπου ότι πρέπει να υποστηρίζει FTP Obex, αλλά δεν το υποστηρίζει λένε το Τ68i, αλλά αλλού διάβασα πως το υποστηρίζει. Τι διάολο, πως θα μεταφέρω τις εικόνες;

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασα να αναφέρω, στο καπάκι που δοκίμασα το T68i δοκίμασα και το Τ610 που το obex έπαιζε μια χαρά. Το πρόβλημα είναι στο T68i που γενικώς δεν έχει πολλές δυνατότητες στις μεταφορές αρχείων.

Link to comment
Share on other sites

Ναι κάτι τέτοιο διάβασα κι εγώ για το Τ68i, αλλά είδα και κάπου αλλού να λένε πως παίζει και σ' αυτό το obex. Τεσπά, μάλλον με βλέπω να αγοράζω IR.

Ξέρετε να μου προτείνετε κανένα προιόν καλό;

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα κάπου πως μερικά bluetooth δεν υποστηρίζουν file transfer.

Εξηγησέ μου όμως λίγο, τι θα ζητήσω, πως συνδέεται στο pc, διάφορα τέτοια. Κανα link αν υπάρχει. Σε πρήζω chromako μου.

Link to comment
Share on other sites

Τα bluetooth πιο απλά δούλεψαν (για εμένα προσωπικά τουλάχιστον) από IR... Όλα οδηγούς της ίδιας εταιρείας παίζουν (widcomm) και chip από csr έχουν. 3 που έβαλα και έβγαλα στο ίδιο μηχάνημα, έπαιξαν τα αναμενόμενα χωρίς αλλαγές σε οδηγούς, ούτε κολλήματα κλπ. File transfer με όσα κινητά έχω δοκιμάσει (και το δικο μου T68i) κανένα πρόβλημα, το θέμα είναι να βρεις τα κουμπια στο software πέρα από το bluetooth που θα σου επιτρέψει να κάνεις ό,τι θές, όπως το πολύ καλό float mobile agent που αναφέρθηκε παραπάνω.

Σε usb μπαίνουν, το ζητάς σαν bluetooth usb dongle.. Τα υπόλοιπα στο google :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Λοιπόν, έπεσε στα χέρια μου ένα Bluetooth USB Dongle Gigabyte. Το έβαλα στο pc να το δοκιμάσω. Το βάζω, το βρίσκει κανονικά, εγκαθιστά όλα τα συναφή, bluetooth places κλπ. Βλέπει το computer το κινητό και αντίστροφα. Φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο. Πάω να στείλω από το κινητό εικόνα, searching, connecting, ΜΠΟΥΜ. Transfer failed, please retry αν θυμάμαι καλά. Με τίποτα όμως. Εν τω μεταξύ παίρνει το μάτι μου μια επιλογή για services στις ρυθμίσεις του bluetooth. File transfer service. Κάνει search για service στο κινητό (T68i) και λέει πως δεν βρέθηκαν file transfer services στο κινητό. Τι γίνεται το κέρατο;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.