Jump to content



ati 6950@6970 custom bios


p_under

Recommended Posts

θα ηθελα καποιος να φορτωσει στο rbe_128 το bios που θα δωσω ωστε να μου πει τι λαθος εχω κανει . η καρτα ειναι flashαρισμενη κ απολυτα σταθερη απλα θελω να θεσω τα oced ρολογια σαν default ωστε να μην τα αλλαζω καθε φορα με το AB κ να μην γινονται οι γνωστες βλακιες μερικες φορες με το power play . αλλα απο οτι φαινεται καποια πατατα εκανα κ δεν bootαρει πλεον , ετσι αναγκαστηκα να την γυρισω στο defaylt @ 1h θεση στο switch .

test.rar

Link to comment
Share on other sites

και γω φιλε οτι και να δοκιμασα με rbe μετα η καρτα απλως δεν δουλευε!δοκιμασε το bios που απλως ξεκλειφωνει την καρτα σε shaders οχι σε ρολογια...απλως οποτε μπαινεις θα βαζεις το προφιλ που θες.μην δωσεις πανω απο 1.2 ρευμα γιατι ψοφανε!

Link to comment
Share on other sites

Εχουμε δωσει bios γι αυτην την δουλεια.

Προταση μου ειναι να χρησιμοποιουνται αυτα, εαν θελουμε σωστη και ασφαλη λειτουργια.

@ p_under, το bios που ανεβασες ειναι "κατεστραμενο"..

Link to comment
Share on other sites

Εννοω κατεστραμενο.

Δεν ξερω που βρεθηκε αλλα ως "039285" bios version δεν εχει καμια σχεση με το original, ουτε στα clocks (λιγο ενδιαφερει) ουτε στις τασεις των μνημων, αλλα κυριως υπαρχει πληρης απενεργοποιηση του spin up και πληθος ακομη παραμετρων του powerplay. Το bios δειχνει εντονα πειραγμενο με τελειως λαθος τροπο σε τελειως λαθος σημεια.

Ας σημειωσω βεβαια οτι δεν το διαβασα με το Rbe.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.