Jump to content



UN European Advertising Competition (Vote support thread)


papatsonis

Recommended Posts

Καλησπέρα lab-ίτες/ίτισσες

Ο ΟΗΕ έχει διοργανώσει ένα διαγωνισμό αφίσας με θέμα "Να σταματήσει η Βία κατά των γυναικών", στον οποίο συμμετέχει και ο αδερφός μου με αυτή και αυτή τη συμμετοχή. Κοιτάξτε τες όλες (έχει πάρα πολλές αξιόλογες συμμετοχές), και Αν πιστεύετε ότι έχουν "κάτι να πούν"/"αξίζουν" οι 2 συγκεκριμένες, θα δεχόμασταν ευχαρίστως τις ψήφους σας :T: (Μπορείτε να δίνετε 1 ψήφο/ημέρα/συμμετοχή, είτε μέσω FB, είτε μέσω απευθείας λογαριασμού στη σελίδα του διαγωνισμού και μπορείτε να ψηφίσετε παραπάνω από μια συμμετοχή/ημέρα)

υ.γ.> το θέμα του διαγωνισμού.. αποτελεί ξεχωριστό thread από μόνο του.. οπότε θα παρακαλούσα να μην "συγχωνευτεί".. με αυτό :)

υ.γ.2> επειδή παρόμοια thread στο παρελθόν, ξεστράτισαν άσχημα και με "υποβοήθηση" του dunkel.., καλοπροαίρετη κριτική, όποια και αν είναι αυτή, καλοδεχούμενη, αλλά ούτως ή άλλως όποια και αν είναι, οι Δεδομένες συμμετοχές δεν γίνεται ούτε να χειροτερέψουν, ούτε να βελτιωθούν.. ;), οπότε.. "Αν πιστεύετε ότι έχουν "κάτι να πούν"/"αξίζουν" οι 2 συγκεκριμένες, θα δεχόμασταν ευχαρίστως τις ψήφους σας" nothing more, nothing less..

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.