Jump to content



Περιεργο προβλημα!


Jim@kiS

Recommended Posts

παιδια καλησπερα εχω ενα περιεργο προβληματακι εχω μια Dell 27αρα sta 2560x1440 και μια gtx 580 CUII ολα καλα μεχρι εδω πριν απο λιγο καιρο αρχησε να μου βγαζει σε ακυρες φασεις τα γραφικα οπως ειναι αλλα πρασινα μετα απο λιγο τελος!λεω κριση θα ειναι μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια λεω ρε γ@μωτ0 τι στκατα γινεται παω ξανα περναω drivers ειχα τους 266... Με το που βαζω τους 275 το εκανε περισσοτερο λεω οπα η καρτα θα ειναι!!! τελος βγαζω παλι αυτους βαζω 266 καλυτερα τα πραγματα αραια και που το κουφο ειναι οτι πρασινιζει μονο η μιση οθονη και fps και τα σχετικα δεν επιρεαζοντε δηλαδη δεν πεφτει η αποδοση το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ακριβως ειναι την εβαλα την καρτα σε αλλο pci τα ιδια αλλαξα καλωδιο τα ιδια εριξα αναλυση τα ιδια! και το πιο κουλο ειναι οτι τωρα εχω συνδεση την καρτα με μια 32 tv 1920χ1080 και μεχρι στιγμης τπτ και με τους new driver το ιδιο και την οθονη με το λαπτοπ οχι βεβαια στα 2560χ1440 γιατι δεν το συκωνει αλλα στα 1920 και αυτη μια χαρα τωρα θα μεινω λιγο ετσι να δω τι παιζει εχετε καμια ιδεα τι απο τα 2 ειναι ?

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

τσεακαρε καλα το dvi καλωδιο σου και ψαξε να δεις στις ακρες των βυσματων για παραμορφωσεις στα πινς. επισης το ιδιο και στα θυληκα της καρτας γραφικων και της dell.οταν σου κανει το προβλημα πιεσε το καλωδιο να πατησει καλυτερα στην καρτα - αν δεν γινει τιποτα το ιδιο στην οθονη.παντα με προσοχη...α και αλλαξε τη θεση του καλωδιου σε αλλη εξοδο της καρτας γραφικων και αλλαξε και καλωδιο για να αποκλεισουμε αυτα τα ενδεχομενα...

Link to comment
Share on other sites

Βρηκα τι ειναι τα εχω κανει ολα αυτα και ειναι η Dell εχει κλασει τελειωςς πρεπει να παει για RMA το εκανε και στο λαπτοπ το ιδιο σκηνικο οποτε την πακεταρω και την παω πισω!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.