Jump to content



Ρυθμίσεις Logitech G500, G9x, G700


Wizard!

Recommended Posts

Μόλις την Παρασκευή παρέλαβα από αντικατάσταση του MX, ένα G700.

Επειδή όμως στην ουσία, είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου gaming mouse αυτής της κατηγορίας, δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω σωστά... :o

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που το έχει ή έχει κάποιο ανάλογο; Έχω το SetPoint 6.22.

Για παράδειγμα έχω βάλει την ταχύτητα στο 0 και την επιτάχυνση στο 6. Θέλω δηλαδή όταν το κουνάω γρήγορα, να κάνει μεγάλη κίνηση, αλλά όταν το κουνάω αργά, να πηγαίνει pixel-pixel... Ρύθμισα και τα exe στα οποία θέλω να είναι ενεργό αυτό το profile, αλλά δε... :hmm:

Link to comment
Share on other sites

Για fps προτείνω 0 επιτάχυνση ταχυτητα στην μέση και μεσα στο game στο ελάχτιστο με 4100-4200dpi ή αν θέλεις δαφορά στα στους αξονες x και y 4100-4200 X 2600-2700.

Εννοείτε ότιδήποτε smooth και επιτάχυνση ή παρόμοια επιλογή υπάρχει μέσα στο game κλειστή.

Το G700 ανά 100 dpi δεν πηγαίνει?

Link to comment
Share on other sites

Θέλω δηλαδή όταν το κουνάω γρήγορα, να κάνει μεγάλη κίνηση, αλλά όταν το κουνάω αργά, να πηγαίνει pixel-pixel...

ΞΕ-ΧΝΑ-ΤΟ

Αυτο που λες λεγεται mouse acceleration και ειναι οτι χειροτερο για καποιον που θελει να μαθει γρηγορα και φυσικα καλο στοχο, ο σκοπος ειναι να αποκρινεται ο κερσορας αναλογα με την αποσταση που κουνας το ποντικι και μονο. Βγαλε την ταχυτητα απτο μυαλο σου !

Βαλε την ταχυτητα δεικτη στην μεση και την επιταχυνση στο 0. Dpi βαλε καποια τιμη που να σε βολευει και να διαιρεται με το 90 γιατι στις αλλες αναλυσεις γινεται software interpolation επειδη δεν ειναι οι native για τον avago 9500

Εχε υποψη οτι με τον συγκεκριμενο αισθητηρα αμα κανεις πολυ γρηγορες κινησεις εχεις αυτοματα 5% acceleration, δηλαδη θα στριψεις ιngame λιγο παραπανω αποσο υπολογιζες. ( το 1:1 παει περιπατο δηλαδη )

Ο ιδιος αισθητηρας εχει 5 τονους negative accel στα περισσοτερα υφασματινα mousepad οποτε αμα παιζεις με αυτον τον τροπο BF ( που αμφιβαλω, τεμπελαρος μου φαινεσαι :p ) χρειαζεσαι αναγκαστικα καποιο πλαστικο οπως το steelseries 9HD

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I-DdbLqm_Ao]YouTube - ‪Mew playing‬‏[/ame]

Τελος στο polling rate βαζεις 500hz, τα 1000 δεν εχουν αισθητη διαφορα, τρωνε τζαμπα πορους απτην cpu και θα σου τελειωνει η μπαταρια πιο γρηγορα, angle snapping OFF

Περισσοτερα εδω -> worthless information about your worthless mouse

Καλο διαβασμα :p

edit : αυτο που λεει ο stink για sensitivity ingame στον πατο και αυξομειωση των dpi εκει που σε βολευουν ειναι οτι χειροτερο αμα το παιχνιδι δεν υποστηριζει raw input ή εστω direct input, εχει μια βαση ομως γιατι σε καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις οπου εχεις μεγαλη οριζοντια αναλυση μικρο fov και μου γουσταρεις να στριβεις πισω σου διανυοντας λιγοτερα απο 10cm τοτε χρειαζεσαι θεωρητικα παντα καμποσα dpi για να μην χανονται pixel. Παρε εναν χαρακα και συμπληρωσε την φορμουλα στο site του phoon :p

Link to comment
Share on other sites

@GruntGR: Τεμπέλαρος δεν είμαι, απλά δεν παίζω όπως εσύ. Δεν έχω χρόνο άλλωστε. Θα παίξω, κατά μέσο όρο, 2.5-3 ώρες τη μέρα. Απλά, αυτές τις λίγες ώρες, θέλω να το ευχαριστιέμαι. Έκατσε κι η φάση έτσι ώστε να πάρω το G700, οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ :)

Τώρα, όσον αφορά στο mpad, Steel Series είναι, πλαστικό, όχι υφασμάτινο, το 4D. Είναι σχετικά στενό, αλλά δεν έχω και χώρο στο γραφείο για φαρδύτερο.

Αυτό τώρα με τα dpi δεν το κατάλαβα... Το G700 επιτρέπει ρυθμίσεις ανά 100, οπότε για να διαιρείται με το 90, η ελάχιστη τιμή που μπορώ να βάλω είναι 900. Βέβαια στα νούμερα που λέει ο STINK, μπορώ να παίξω μεταξύ 3600 και 4500, σωστά;

Πάντως τώρα τα έχω ως εξής:

Speed: 5/10

Accel: 0

DPI x: 4500

DPI y: 2700

Θα κάνω μια βόλτα να το δοκιμάσω και βλέπουμε :)

Απλά, δεν είμαι τόσο καλός στο να αλλάζω γρήγορα τα dpi, όταν σκοπεύω με διόπτρα, για αυτό σκέφτηκα ως λύση μικρή ταχύτητα με μεγάλη επιτάχυνση... :flag:

Link to comment
Share on other sites

GruntGR θα σε παρακαλούσα αν έχεις χρόνο και διάθεση να μας πεις 2-3 πράγματα για τα raw/direct input. Προσωπικά τα αγνοούσα αλλά επειδή παίζω με τον τρόπο που ανεφέρεις δεν είχα πρόβλημα.

Έχω μία απόρια για την logitech και τον avago 9500. Τους είναι τόσο δύσκολο να κάνουν το stepping 90 αντί για 100 ή έστω ανά 1 ή ανά 10 όπως το XAI και το M8000X αντίστοιχα;

Όπως και το polling rate ανα 1 ή ανα 10;

Link to comment
Share on other sites

2.5-3 ωρες την ημερα για το δικο μου προγραμμα ακουγονται παρα πολλες πλεον :hehe::(

Καταλαβες τι εγραψα ή μπα ? Ειπα και καλα οτι εισαι τεμπελης επειδη 99% ειμαι σιγουρος πως παιζεις με κανα sensitivity του τυπου 5cm/360 αντι για 50cm που παιζει ο τυπος στο βιντεο.

Βαλε ιδια dpi Y και X, τι αλχημειες πας και κανεις, και βρες μια τιμη στα dpi και στο ingame sensitivity που να σε βολευει παντου και μετρα μετα τα cm/360 με καναν χαρακα για να μπορεις να εχεις την ιδια αισθηση μετα και στα αλλα games που θα θες στο μελλον να παιξεις, προσωπικα δεν αλλαζω ποτε dpi in-game.

@ stink Συμπληρωσε την φορμα με τα settings στο site του phoon και μετα πατα calculate εκει που λεει negative accel, θα σου βγαλει το οριο ταχυτητας που αμα το ξεπερασεις με το χερι σου τοτε ο χαρακτηρας ingame θα στριψει λιγοτερο αποσο προβλεπεται. Αν εχει το παιχνιδι raw input/ direct input αυτο το οριο δεν λαμβανεται υποψιν, και μπορει να αντιμετωπισεις negative accel μονο αμα φταιει ο αισθητηρας και οχι το παιχνιδι, τοσο απλα :)

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβες τι εγραψα ή μπα ? Ειπα και καλα οτι εισαι τεμπελης επειδη 99% ειμαι σιγουρος πως παιζεις με κανα sensitivity του τυπου 5cm/360 αντι για 50cm που παιζει ο τυπος στο βιντεο.

Ναι, το κατάλαβα για αυτό σου είπα ότι δεν έχω αρκετό χώρο στο γραφείο :)

Πάντως, μετά από λίγη ώρα δοκιμών, νομίζω ότι τα x:1800 και y:900 είναι η πιό βολική ρύθμιση για εμένα.

Link to comment
Share on other sites

θα σε στεναχωρισω και εγω με την σειρα μου αλλα μολις καταλαβεις ποσο αβολο,βαρυ,και κουραστικο mouse ειναι το G700 θα το πεταξεις στα σκουπιδια!

με hanzaplast στο παραμεσο δακτυλο θα καταντησεις!

Καλα για wired gaming ουτε για αστειο το συζηταω με το 5ντοκιλο και ΑΛΙΓΙΣΤΟ καλωδιο που εχει.

Επισης για τα κιλα του τα 4 feets που εχει απο κατω ειναι η τελεια αποτυχια.

Οσο για τον sensorα του, ακουσες της ευλογιες του Grunt_GR:P

Link to comment
Share on other sites

Το ποντίκι πάνω από όλα είναι θέμα αίσθησης. Για εμένα έχει εκπληκτική.

Δεν είμαι ούτε επαγγελματίας, ούτε πωρωμένος gamer για να θέλω το τέλειο και επίσης είναι ένα πολύ βολικό ποντίκι και για γενική χρήση.

Το χέρι μου εφαρμόζει τέλεια, δεν το θεωρώ καθόλου βαρύ, αντίθετα είναι πιό ελαφρύ από το Performance MX που είχα, το καλώδιο επίσης δεν το καταλαβαίνω ότι υπάρχει όσες φορές χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω.

Για τον αισθητήρα τώρα, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Μιλάς για το 5% στις πολύ γρήγορες κινήσεις; Πάλι, δεν παίζει ρόλο γιατί όπως είπα δεν είμαι επαγγελματίας. Όσον αφορά για το υφασμάτινο pad, έχει πλαστικό και σχετικά καλής ποιότητας (Steel Series).

Link to comment
Share on other sites

εγώ παίζω με το g9 κάμποσα χρόνια χωρίς καθόλου εγκατεστημένο το setpoint.

το είχα ψάξει αρχικά στις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα να βρώ τις επιθυμητές.

χωρίς το setpoint με βολεύει πολύ καλύτερα:T:.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.