Jump to content



Πολυμηχάνημα! Ποιο??


Spirosssss

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες!

Ψάχνω ένα πολυμηχάνμα για το σπίτι. Έχω 2 πολύ βασικές απαιτήσεις.. Να είναι compact και να έχει μεγάλο connectivity μιας και τώρα οι υπολογιστές είναι μακριά από εκέι που θα στεγάζεται και θέλω να εκτυπώνω ασύρματα, αλλά να υποστηρίζει και LAN μιας και στήνω ένα δίκτυο σπίτι ( εδώ και κάνα χρόνο βασικά) :hehe:

Καλοβλέπω αυτό εδώ:

Canon PIXMA MG6150 - PIXMA Inkjet All-in-One Printer - Canon UK

που βρίσκεται και στο όριο του budget μου. Τι λέτε? από μελάνια/ποιότητα/αξιοπιστία τι λέει η CANON?

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ανάγκη να υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση ή LAN, μπορείς να τον έχεις σε έναν υπολογιστή με απλή USB σύνδεση και να τον κάνεις κοινόχρηστο.

Έτσι θα το βρίσκεις από το δίκτυο από έναν άλλον υπολογιστή θα συνδέεσαι σε αυτόν και θα στέλνεις εκτυπώσεις !!

Link to comment
Share on other sites

sorry παίδες, έλειπα εκτός σπιτιού για το ΣΚ και αμέλησα το thread.

MOS ο εκτυπωτής θα είναι κάπου "ξέμπαρκος" να το πούμε έτσι (μέσα σε ένα βοηθητικό δωμάτιο) και προς το παρόν θα συνδέονται εκεί το htpc (από το σαλόνι προφανώς) και 2 λάπτοπ, ελλείψει main pc.

Ωραίο το μηχανάκι που έδειξες SirDiman. Σε σχέση με τα έξι μελάνια του Canon αυτό που βρίσκεται και τι συμφέρει καλύτερα?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Πωπωπω, > ενας χρονος περασε!!

Λοιπον, τελικα ειχα παρει - και εχω ακομα- αυτο εδω:[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005VYKZ3W/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=]Epson Stylus Photo PX 830 FWD [/ame]και το περιεργο που μου κανει τωρα τελευταια ειναι οτι δεν ριχνει απο μονο του το πορτακι για να βγει η εκτυπωμενη σελιδα.

Εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος απο εσας κατι αντιστοιχο απο EPSON?

Link to comment
Share on other sites

Έκανα update κάτι drivers και ενώ άνοιξε από μόνο του το πορτάκι για να εκτυπώσει κάτι για EPSON connect και κουραφέξαλα (που σημαίνει οτι ο μηχανισμός δουλεύει), μετά πήγα να εκτυπώσω κάτι email και πάπαλα πάλι.

Δεν έχω και πολύ μελάνι για να πειραματιστώ ρε γμτ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.