Jump to content



Samsung P2370HD - πρόβλημα


nikolasr200

Recommended Posts

Έχω την συγκεκριμένη οθόνη monitor/tv σχεδόν 10 μήνες τώρα..από νωρίς, αντιμετωπίζω δύο προβλήματα, το ένα εκ των δύο έχει αρχίσει και γίνεται εντονότερο τις τελευταίες 2-3 μέρες..επίσης, έχω βρει αναφορές για τα ίδια προβλήματα στο εξωτερικό αλλά όχι λύση..

Προβλήματα:

α) μερικές φορές (ας πούμε 1-2 φορές τη βδομάδα) όταν έχει σβήσει η οθόνη, λόγω μη χρήσης του υπολογιστή (υπολογιστής ακόμα ανοιχτός) με την κίνηση του ποντικιού να επανέλθει η λειτουργία, δεν ξεκινάει η οθόνη..και πρέπει είτε να την κλείσω και να την ανοίξω οπότε μου εμφανίζει την εικόνα του login των windows άρα ο υπολογιστής είχε "ξυπνήσει" κανονικά, είτε να κάνω αλλαγή source να το γυρίσω δηλαδή π.χ. στην tv και μετά πάλι στο dvi..περίπτωση κάρτας γραφικών αποκλείεται γιατί έχει δοκιμαστεί με 3 διαφορετικές κάρτες γραφικών..

β) αυτό που τις τελευταίες μέρες γίνεται συνέχεια..όταν κλείσεις την οθόνη ή την ανοίξεις, κάνει ένα ήχο σαν καλωσόρισμα/αποχαιρετισμό..τις τελευταίες λοιπόν μέρες, με το που κλείσω τον υπολογιστή, και μείνει ως συνήθως η οθόνη ανοιχτή, μετά από λίγο αρχίζει να σβήνει και να ανοίγει κάνοντας τον αντίστοιχο ήχο σε κάθε άνοιγμα και σβήσιμο. Ακόμα και αν την σβήσω, μετά από λίγο ανοίγει και σβήνει επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία.. ειδικά αυτό το δεύτερο κομμάτι, το έχω δει να αναφέρεται πολύ σε ξένα forum..η μόνη αλλαγή που έχει επέλθει την τελευταία βδομάδα ήταν η τοποθέτηση ενός ups, αλλά δεν θα έπρεπε να ευθύνεται για κάτι τέτοιο..

Τι κάνουμε?

α) έψαξα για firmware update αλλά δεν βρήκα τίποτα..

β) επικοινώνησα με την samsung μέσω email για το (α) πρόβλημα γιατί το (β) δεν είχε παρουσιαστεί, και είπε να απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο service όσο για την έκκληση μου ότι δεν μπορώ να μείνω χωρίς οθόνη, με παρέπεμψαν στο αν θα είμαι τυχερός να έχει προσωρινή αντικατάσταση το service..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ένα νέο πρόβλημα? ήρθε να προστεθεί, 2 φορές μου έτυχε, ανοίγωντας το pc ή μάλλον επαναφέροντας το από αδράνεια (δεν θυμάμαι) τη μία φορά να επανέλθει με ανάλυση 640χ480 και την άλλη φορά να εμφανιστεί η οθονη με κομμένες τις άκρες. Και στις δύο περιπτώσεις το πρόβλημα λύθηκε με κλείσιμο και άνοιγμα της οθόνης..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.