Jump to content

Στησιμο pc

Demis 277

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια,καταρχην καλως σας βρηκα μιας και ειμαι νεο μελος στο σαιτ.

πραγματικα εντυπωσιαστηκα.

στο θεμα μου τωρα,επειτα απο 6 χρονια με το παλιο μου pc και κυριως επειδη το ειχα για να βλεπω μονο ταινιες σε hd αναλυση αποφασισα να τον δωσω και να φτιαξω απο την αρχη ενα καινουργιο μονο για χρηση gaming.

για να σας διευκολυνω να μου πειτε γνωμες να σας πω οτι κουτι,σκληροι δισκοι,πληκτρολογια-ποντικια υπαρχουν οποτε δε θα δωθουν εκει χρηματα.

επισης επειδη η τηλεοραση μου εχει αναλυση 1920*1080 μαλλον θα τον συνδεσω εκει για να παιζω τα παιχνιδια.

θελω να διαθεσω μεχρι 500 ευρο το πολυ,αν βγουν και λιγοτερα τα χρηματα δεν υπαρχει προβλημα.

τωρα για παιχνιδακια ειμαι φαν εκτος του PRO και του Medal Of Honor,COD,BF..

εχω κανει μια πρωτη σκεψη για καποια πραγματα αλλα δεν εχω καταληξει σε καρτα γραφικων

επεξεργαστης : AMD Athlon II X3 455 - 3,3 GHz

μητρικη : ASUS M4A78LT-M LE

τροφοδοτικο : COOLER MASTER PC Elite Power 460W

μνημες : Corsair 2x2GB XMS3 DDR3 1600MHz

dvd : Sony Optiarc DVDRW AD-7260S-0B 24X Sata Black

καρτα γραφικων : ??

ολα τα παραπανω ειναι της αξιας των 220 ευρο απο το master digital

εννοειτε οτι ολες οι προτασεις ειναι δεκτες ακομα και σε αυτα που εχω προτεινει εγω πιο πανω.

ευχαριστω εκ των προτερων

Η γνωμη μου ειναι να πας σε μεταχειρισμενα πραγματα σε αυτα τα λεφτα και θα εισαι πιο κερδισμενος, εννοω πως θα παρεις πιο καλα πραγματα σε αυτα χρηματα

μπορεις να παρεισ καμια 5870 με 150 ευρω

με κανα 80 ενα τροφοδοτικο 750 watt

καναν intel Q9550+mobo x38-x38+ 4giga ram με τα υπολοιπα χρηματα

και θα ναι πολυ πιο δυνατο απο αυτο που εχεις σαν επιλογες

εαν θες ομως ντε και καλα καινουριο

μια συνθεση μπορει να ειναι αυτη:

Turbo-X 650W Value Series

αφαίρεση

55,01 € 55,01 € http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-650W-Value-Series-DR-8600BTX.htm

AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB)

αφαίρεση

164,50 € 164,50 € http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1055T-sAM3-2-8-GHz-6MB-HDT55TFBGRBOX.htm

MSI 760GM-E51 (sAM3, DDR3, AMD760, VGA)

αφαίρεση

54,00 € 54,00 € http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-760GM-E51-sAM3-DDR3-AMD760-VGA-7596-010R.htm

Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (2 x 2GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMX4GXM2A1600C9)

αφαίρεση

39,00 € 39,00 € http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-9-9-9-24.htm

Sapphire 6950 (PCI-Express, GDDR5, 1GB)

αφαίρεση

229,00 € 229,00 € http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6950-PCI-Express-GDDR5-1GB-11188-01-40G.htm

συνολικό κόστος προϊόντων 541,51 €

κόστος μεταφορικών 0,00 €

συνολικό κόστος αγορών 541,51 €

Και τα 2 που σε προτεινα φιλε μου ειναι μακραν πιο δυνατα απο αυτο εχεις ως επιλογη

καλυτερη λυση σε αυτα τα χρηματα δεν πιστευω πως υπαρχει και κοντα στο budget σου

;)

ευχαριστω παιδια για τις προτασεις σας.

για μεταχειρισμενα δεν πολυενδιαφερομαι καθως για να βρεις κατι αξιολογο και να φτιαξεις ενα σετακι πρεπει να περιμενεις αρκετο καιρο μεχρι να τα τσιμπησεις ολα μαζι.

μου αρεσε πολυ η συνθεση του φιλου cabdik

απλα να ρωτησω αν βαζαμε ενα μικροτερο τροφοδοτικο τι προβλημα θα υπηρχε??

επισης μια τετοια συνθεση οπως του φιλου cabdik τι διαρκεια ζωης εχει περιπου σαν gaming pc μεχρι την επομενη αναβαθμιση??

οσο για την καρτα που προτεινες προτιμω τη δευτερη

αυτο κανεις δεν μπορει να στο απαντησει με ακριβεια

οσο πιο δυνατο υ/π θα παρεις τοσο ποιο πολυ θα κρατησει

Η δικια μου η συνθεση ειναι πιο δυνατη και θα κρατησει πιο πολυ καθως εχει καλυτερη καρτα γραφικων και 6πυρινο επεξεργαστη

Η επιλογη δικη σου εξαρταται και απο τις απαιτησεις του καθενος

Καλες αγορες και καλο καλοκαιρι σε οτι επιλεξεις

επειδη προτιμας την δευτερη, βαλε καλυτερα το τροφοδοτικο που σου προτεινα. ετσι δεν θα χρειαστεις αλλαγη για πολλα χρονια!!! επισης η 6950 θα σε κρατησει ανετα πιστευω για καμια 3-4ετια!! παντα επειδη μιλαμε για GAMING PC! αλλα τουλαχιστον, στην συνθεση που σου εκανα, θα μπορεις ανετα να αναβαθμισεις CPU χωρις να αλλαξεις τιποτα αλλο!!

το Main pc, το δικο μου το εχω στησει απο την ανοιξη του 2009. το μονο που με κραταγε πισω ηταν η καρτα γραφικων (4850) την οποια την αλλαξα με την 5850 πριν κανα εναμιση μηνα. οταν ειχα παρει την 4850 επαιζα σε μονιτορ 19" και αναλυση 1440χ900. τοτε επαιζε σχετικα ανετα, ακομα και τα CRYSIS 1 - warhead. τα τελευταια 2 χρονια εχω full HD μονιτορ, και για αυτο η 4850 τα εβρισκε σκουρα στα νεα παιχνιδια. η 5850 τα παιζει νερακι!

θελω να πω οτι παλιοτερα, οι περισσοτεροι, ειχαμε και μικροτερες οθονες, αρα και μικροτερες αναλυσεις. οποτε οι παλιοτερες και μικροτερες καρτες επαιζαν πιο ανετα. σημερα οι περισσοτεροι εχουν Full HD μονιτορ, για αυτο και οι παλιοτερες και μικρες καρτες δυσκολευονται. οι νεες γενιες καρτων παιζουν πιο ανετα. κι επειδη για αρκετο καιρο βλεπω να μενουμε σε αυτη την αναλυση, πιστευω οτι οι σημερινες δυνατες καρτες, θα κρατησουν αναλογικα, περισσοτερο καιρο απο οτι κρατησε η 4850 μου...!!!

φιλε μου auditt το ξερω οτι ειναι πιο δυνατο αυτο που μου εστειλες αλλα βγαινει στα 540 χρις τα εξοδα μεταφορας και μενω κρητη οποτε πιστευω θα παει πανω απο 560 ευρο με μεταφορικα και αυτη την περιοδο μπορω να διαθεσω το πολυ 500 ευρο και η αλλη συνθεση βγαινει στα 530 που παλι ειναι πανω απο τις δυνατοτητες μου.

για αυτο ειπα για τροφοδοτικο αν μπορουσα να εβαζα μικροτερο ωστε να εξοικονομησω λιγα χρηματα απο εκει.

θα περιμενω και αλλες προτασεις αν υπαρξουν εξαλου οι παραγγελιες θα γινουν τελος του μηνα αρχες αυγουστου

αν ειναι το μπατζετ τοσο οριακο, τοτε κρατα την 6870 και βαλε τροφοδοτικο αυτο

PSU :: Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-500CXV2EU Active-PFC Retail - Visionstudio.gr 53€

κι αν θες να πιεσω κι αλλο το μπατζετ, βαλε CPU αυτον

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21250&cat=2⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined 87€

οχι παρακατω ομως...!

φιλε μου cabdik για καρτα δε νομιζω να αλλαξω μαλλον επεξεργαστη θα κατεβω σε λεφτα..

μια ερωτηση οποιος ξερει καπου ειχα διαβασει οτι αυτος εδω ο επεξεργαστης

AMD Athlon II X3 455 - 3,3 GHz

ξεκλειδωνει και ετσι αγοραζοντας athlon,βρισκεσε με Phenom.

ισχυειει αυτο και πως μπορω να ξερω ποιος ξεκλειδωνει και ποιος οχι??

υπαρχει καποιος αριθμος ή κωδικος στον οποιο φαινετε η διαφορα τους??

αν ισχυειει δεν με συμφερει να κανω αυτη την αγορα σε επεξεργαστη??

κοιτα επεξεργαστης και καρτα πρεπει να πανε πακετο

εννοω πως με αδυναμο επεξεργαστη χαντακωνεις την καρτα

επισης τα μεταφορικα θα ναι τζαμπα εαν τα παραγγειλεις απο το πλαισιο μεσω ιντερνετ

οποτε πιστευω αξιζει να ζοριστεις 40 ευρω παραπανω!

Τωρα εαν δεν μπορεις να τα διαθεσεις πανε σε phenom x4

οι προτασεις εγιναν.

εγω κατω απο χ4 645 δεν προτεινω. ουτε επισης προτεινω χ3 455, γαιτι πολυ απλα, δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα ξεκλειδωσει, κι αν θα ειναι σταθερος!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.