Jump to content



eArtboard blog | The Creative blog


Recommended Posts

Ήθελα να σας ανακοινώσω την δημιουργία ενός νέου blog που σκοπός του είναι να σας ενημερώνει και να σας παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες και tutorials στο Photoshop, στην φωτογραφία, στην εκτύπωση, στο design, στο video, στο web και σε πολλά άλλα παρεμφερή θέματα.

Μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων, επαγγελματιών αλλά και ενθουσιασμένων χρηστών, συμβάλουν στην ενημέρωση και την εκπαίδευση σας με ελεύθερο και φιλικό λόγο.

Προσκαλώ ελευθέρα κάθε ενδιαφερόμενο που ασχολείται με σχετικά θέματα, δημοσιεύει σε κάποιο blog ή απλά θέλει να μοιραστεί τις γνώσεις του και την εμπειρία του με όλον τον κόσμο, να επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να συμμετέχει σε αυτήν την δημιουργική ομάδα.

Είμαστε διαθέσιμοι για κάθε είδους συνεργασία. Αν διαθέτετε κάποιο site, blog, αν θέλετε να δημοσιεύσετε κάποιο θέμα ή tutorial ή απλά αν θέλετε να προωθήσετε το portfolio ή την εταιρεία σας, θα το κάνουμε για σας εντελώς δωρεάν. Αρκεί να έχει σχέση με το περιεχόμενο και τα θέματα μας.

Το blog είναι online λίγες μόνο ημέρες και θα εμπλουτίζετε συνεχώς με δημιουργικά νέα και θέματα.

Δημιουργήθηκε από όλους μας για όλους εμάς! Χωρίς διαφημίσεις, χωρίς περιττά και άσκοπα λόγια, με περιεχόμενο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλλά κυρίως για όλους αυτούς που η δημιουργία είναι τρόπος ζωής.

eArtboard blog

Link to comment
Share on other sites

πολυ καλή προσπάθεια, μπράβο σας..

σας ευκομαι τα καλύτερα..

(ενδιαφέρον το μάθημα με τη μετατροπή σε b/w φωτο ):)

Ευχαριστούμε! Είναι πολύ νωρίς ακόμα σίγουρα στο άμεσο μέλλον τα θέματα θα είναι πιο πολλά και πάντα ποιοτικά. Περιμένουμε από όλους την συμμετοχή σας με κάθε τρόπο! :)

Link to comment
Share on other sites

Ομορφο ειναι γενικα το μπλογκ :T:

Το μονο "κακο" ειναι τα 2 "ασχετα"(ως προς το θεμα τ) posts Τα 10 δημοφιλέστερα videos στο YouTube | eArtboard blog

Τα 10 δημοφιλέστερα videos στο YouTube | eArtboard blog

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

Ίσως να έχεις ένα δίκιο μιας και δεν ταιριάζουν άμεσα με τα υπόλοιπα θέματα τα οποία είναι πιο δημιουργικά, αλλά σκοπός είναι (όπως το αναφέρω άλλωστε) να ανεβαίνουν και τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν το web (νέα από μεγάλες εταιρείες, γλώσσες προγραμματισμού κτλ.) που αν το καλοσκεφτούμε όλα αυτά έχουν αν όχι άμεση αλλά σίγουρα έμμεση σχέση με την τέχνη γενικότερα.

Πχ στο θέμα με τα video, το βίντεο και ότι περιλαμβάνετε γύρω από αυτό ανήκει στοv χώρο της τέχνης. Εδώ θα κάνω χρήση και του μηνύματος που βρίσκουμε στο WordPress “CODE IS POETRY”

p.s αναφέρεσαι σε 2 θέματα, το δεύτερο ποιο είναι;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.