Jump to content



τροφοδοσία USB2.0 σε PCMCIA


morph

Recommended Posts

Εχω ένα φορητό, ο οποίος διαθέτει μόνο 1 USB 1.1. Θέλω να του βάλω PCMCIA USB 2.0 και θέλω να ρωτήσω αν από την PCMCIA θα δείνει το ρεύμα για συσκευές που είναι bus powered π.χ. εξωτερικό δίσκο, DVD-R κλπ.

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ λέω περισσότερο επειδή θέλω να αγοράσω ένα μικρό εξωτ. USB HD. όπως πχ.

Unibrain 40GB (318) <-δεν έχει ελπίδα με τέτοια τιμή!!!

Lacie 40 GB (200 κατι, δε θυμάμαι ακριβώς τιμή)

Transcend 40GB

Αυτά είναι bus powered χωρίς άλλη τροφοδοσία. Προφανώς θα πάρω και μια PCMCIA κάρτα με USB2.0 γιατί το 1.1 που έχει ο φορητός είναι αφόρητο!

Link to comment
Share on other sites

Kαι ο δικός μου φορητός εχει 1.1! Πήρα μια Cardbus με 2 εξόδους USB 2.0, επειδή ήθελα να βάλω εναν εξωτερικό δίσκο.Φυσικά η τροφοδοσία ειναι εξωτερική.

Α...γιατί δεν αγοράζεις ενα απλό κουτί (~45€) και εναν 3.5' σκληρό (160GB-140€) και εισαι ετοιμος!!! Πιό φτηνά θα σου έρθει!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 11:00]

Α...γιατί δεν αγοράζεις ενα απλό κουτί (~45) και εναν 3.5' σκληρό (160GB-140) και εισαι ετοιμος!!! Πιό φτηνά θα σου έρθει!

Ταξιδεύω πολύ και τον θέλω μαζί μου. ΣΕ διάφορα μέρη (πχ. στο δωμα΄τιο του ξενοδοχείου, στην αίθουσα, σε άλλο μέρος). Επειδή χρησιμοποιώ το φορητό για HD recording σε ομιλίες, συνέδρια κλπ. θέλω να αδειάζω εκεί το ηχογραφημένο υλικό. Οπότε πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ, μικρό και εύκολο στη μεταφορά.

Ηδη κουβαλάω MiniDisks, MP3 players, κονσολες, μικροφωνα κλπ. Αν έχει κι αυτό εξωτ. τροφοδοσία χαθήκαμε! Δε μου φτάνουν τα πολύμπριζα. :rip:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.