Jump to content



Διάφορα μικροπροβληματάκια-απορίες


Nemesis89

Recommended Posts

1το έχω μητρική την ASUS P7P55D-E Pro και κάθε φορά που ανοίγω το pc για να συνδέσω των εξωτερίκό μου δίσκο USB3 της υπογραφής μου πρέπει να βάλω τα drivers για το usb3.0 για να δουλέψει αλλίως δεν τον βρίσκει. Αν τον έχω συνδεδεμένο τον εξωτερικό και το κλείσω όταν το ανοίγω τον βλέπει κανονικά. Το θέμα είναι όταν ανοίγω το PC και δεν είναι είδη συνδεδεμένος ο δίσκος γίνεται αυτό. Αφού ξαναπεράσω τους Driver όλα οκ βγάζω και ξαναβάζω το καλώδιο στην μητρική κ όλα κοβλέ. Ααα και κάτι άλλο πάνω σε αυτό είναι οτί έχει 2 θύρες USB3 αν το βάλω στην άλλη θέση πρέπει πάλι να ξαναπεράσω τα Drivers του usb3 και αμέσως χάνονται ξανά από την άλλη θύρα. Υ.Γ είχα αλλάξει μητρική πριν 4-5μήνες απο P55-UD3 σε αυτήν που έχω τώρα χωρίς φορματ ( ίσως παίζει κάτι με αυτό)

2ρο Μία φορά στις τόσες (1-1.5μήνες) όταν ανοίγω το PC και φορτώνει τα windows μόλις πάει να πει το welcome πριν μαύρη οθόνη και από εκεί και πέρα τπτ....

3το (αν κ έχω καιρό να το δώ αυτό+ και αυτό το κάνει αρκετά σπάνια) όταν ανοίγω το pc μπαίνει κανονικά windows αλλά κολλάει πολύ, φαίναιται να φορτώνει συνέχεια ο δίσκος κάτι.κάνω επανακίνηση και μ λέει ότι πρώτα πρέπει να τελειώσει κάποιες διεργασίες πριν κλείσει(πέρνει κανένα 5-10λεπτά) κ μετά το restart όλα οκ.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ναι μου φαίνεται είναι μονόδρομος. το θέμα είναι ότι θα το κάνω σε κανά-δύο μήνες γιατί τώρα ασχολούμε με την διπλωματική και δεν υπάρχει χρόνος για format, instals κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.