Jump to content



4890 Cold Boot - Αποτυχια Post


gipinio1337

Recommended Posts

Εχω στα χερια μου μια 4890 1Gb Vapor-X εκδοση. Το συμπτωμα παει ως εξης:

Μετα απο cold boot η καρτα εχει 50% πιθανοτητες να ανοιξει να ποσταρει κλπ. Στις αλλες 50% η καρτα θα εχει 100% fan speed και θα αναβοσβηνει το Ledακι με κωδικο D1603. Εκανα ενα μικρο ψαξιμο και βρηκα οτι σχετιζεται με τον ενα απο τους 2 power connectors pci-e 6pin (διορθωστε με αν ειμαι λαθος).

Υποψιαστηκα τροφοδοτικο. Της αλλαξα λοιπον εντελως "περιβαλλον" (διαφορετικο pc δλδ που να πληροι φυσικα τις ενεργειακες απαιτησεις) και συνεχιζει τα ιδια.

Το προβλημα παρακαμπτεται μετα απο αρκετα restart και power cycle, αλλα κατανταει αηδια:suicide:

Παραυτα, η καρτα απο τη στιγμη που καταφερει και Postαρει, δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα (artifact ή κατι αλλο). Ειναι λειτουργικοτατη.

Μπορει να διορθωθει το προβλημα ή παμε για αλλο gpu?

:help:

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!!

Link to comment
Share on other sites

Nop. Default:confused: ...

Ειναι αναλογα τις κα*λες της ποτε θα ανοιξει...τελειως random, αλλα οταν συμβαινει σου σπαει τα νευρα μεχρι να την καταφερεις να postαρει!

Μπορει στη βδομαδα να μην το κανει καθολου. Μπορει και να το κανει συνεχεια. Τραγικο;

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς και εγώ είχα με την συγκεκριμένη κάρτα παρόμοιο θέμα,και όταν την γύρισα μου κόψαν πιστωτικό που στην ίδια τιμή ήταν η υλοποίηση με 2GB οπότε πήγα σε εκείνη και ησύχασα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.