Jump to content



Αδυναμία διαγραφής κάποιων .exe


HOTAS

Recommended Posts

Γεια χαρά παιδιά.Θα ήθελα τη βοήθειά σας , γιατί την τελευταία εβδομάδα τα windows κάνουν τα δικά τους.

Όταν κατεβάζω από το internet οποιοδήποτε .exe εμφανίζεται το εικονίδιο του dos (σ' αυτό) και όποτε κάνω διπλό κλικ επάνω του ανοίγει η γραμμή εντολών (του dos) και κλείνει αυτόματα.Το κακό είναι ότι δε μπορώ να τα διαγράψω , γιατί μου λέει ότι το αρχείο χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη. Απενεργοπίησα σχεδόν όλα τα προγράμματα που ίσως να εμπόδιζαν και γενικώς ότι μπορούσα να απενεργοποιήσω (services κτλ.) , αλλά η διαγραφή παραμένει αδύνατη.

Ελπίζω στη βοήθειά σας , γιατί γέμισε η επιφάνεια εργασίας μου άχρηστα εικονίδια.

Link to comment
Share on other sites

απο τον Task Manager κανε kill το process explorer.exe...ακολουθως δοκιμασε να σβησεις το αρχειο απο γραφικο περιβαλλον και αν δεν μπορεις απο dos...μετα επανεφερε το explorer.exe...μια εναλλακτικη ειναι να προσπαθησεις να το σβησεις και μεσα απο το Nero...ενα πολυ χρησιμο προγραμματακι ειναι και το CopyLock και μπορεις να το βρεις εδω...

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Τελικά τα έσβησα με το nero και ένα που αντιστάθηκε το εξαφάνισε το copylock (φοβερό προγραμματάκι).

Το σβήσιμο από dos θα ήταν μπελάς , γιατί δε σου δίνει εύκολα πρόσβαση στον τρίτο (αν θυμάμαι καλά) φάκελο του C: και παραπέρα για λόγους ασφαλείας (χρειάζονται κάποιες αλλαγές στα windows και τη registry).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.