Jump to content



Τα Σκ***σε μετά από Install


morph

Recommended Posts

Κάνοντας εγκατάσταση σήμερα το πρωί, έβαλζ το office και άλλα προγράμματα μέχρι που έφτασα στο Corel. Οταν το έβαλα, την πρώτη φορά κόλησε. Reboot και ξανά... Αλλά μου χάλασε το Office shortcut bar. Απεγκατέστησα όλο το Office 2-3 φορές αλλά τίποτα. Φαίνεται να κρατά τις ρυθμίσεις ρογραμμάτων κάπου αλλού και όχι στο φάκελο του Office (τον οποίο έσβησα μετά την απεγκατάσταση.

Ξέρει κανείς πώς μπορεί να φτιάξει πριν το :nuke:

post-1005-1416070997,555_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τι έγινε, ρίξαμε τη ψήφο μας?? Για να δούμε αν μπορέσουμε να βρούμε - λίγο έστω- φώς στην άκρη αυτού του Τούνελ :help:

Να εξηγήσω το ζήτημα κάπως καλύτερα, μήπως μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος. Οταν έκανα πλήρως αντικατάσταση του Office και το ξανα βαλα, είχε κρατήσει όλες τις ρυθμίσεις που είχα κάνει στο word κλπ. Οπότε προφανώς και στο shortcut bar έκανε το ίδιο. Αν μπρούμε να βρούμε το/τα αρχεία με αυτές τις ρυθμίσεις, ίσως μπορέσω να το αντιγράψω από τον άλλο υπολογιστή και να λυθεί το πρόβλημα.

Μήπως ξέρει κάποιος ποιο μπορεί να είναι αυτό το αρχείο, ή πώς μπορώ να το βρώ;

Το εντυπωσιακό είναι οτι στο customize dialog box tou shortcut bar τα βγάζε σωστά τα εικονίδια. Ομως στο ίδιο το shortcut bar τα βγάζει όπως φαίνεται παραπάνω. Δοκίμασα απο το Properties του εικονιδίου να κάνω αλλάγή αλλά το έχει γριζαρισμένο

post-1005-1416071000,4498_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

’νοιξε το Regedit και πήγαινε: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\9.0\ Word. (Το 9.0 αναφέρεται στo Word 2000, το 8.0 στο Word 97, Word 2002 το 10.0, και το Word 2003 είναι το 11.0). Εκεί θα βρεις ένα φάκελο Data. Κάντον delete κάνε ένα reboot και να ελπίζεις να φτιάξει :)

Link to comment
Share on other sites

:woot::jump: ΓΙΓΑΝΤΑ!!!!! :jump::woot:

Με έσωσες!!!! Βέβαια το DATA έσβησε μόνο τις ρυθμίσεις του word. Ηθελε στο Shortcut bar. Εν τουτοις, εγώ το επεγκατέστησα όλο, έσβησα όλα τα registry entries και το επανεγκατέστησα.

Τελικά αν δεν πειράξεις το registry δουλειά δε γίνεται, αλλά ποιός ξέρει από registry... :toomuchne

Ευχαριστώ για την πολυτιμότατη βοήθεια!! :daisy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.