Jump to content



Worms music import


Makis Hourdakis

Recommended Posts

Έχω κάτι ωραίες μουσικές από το Final Fantasy VII σε midi και θέλω να τις κάνω import στο Worms world party η έστω σε κάποιο άλλο worms (έχω επίσης τα Worms 2, Worms Armageddon και Worms 3D) κάποιες σαν fanfare και κάποιες άλλες σα μουσική την ώρα του παιχνιδιού. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλη ιδεα!!!!! !!!!! . Το καλο με το σκουλικι περα απο το οτι ειναι ακρως εθιστικο :T: ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις τελειως τους ηχους του καθε μορφης.

Στους αναλογους φακελους ριξε τους ηχους που θες και θα τους δεις στο μενου στα options. Το προβλημα ειναι οτι απο οσο θυμαμαι οι ηχοι αυτοι ειναι της μορφης wav(κανε μετατροπη).

Ακομα μπορεις να αλλαξεις κα8ε ηχο που κανουν τα σκουληκια οταν παιζεις(boy,nater..a donkey a donkey..my kingdom for a donkey κτλ).Με ενα μικροφωνο κανεις θαυματα.:banging:

Και οι εικονες ομως οπως το σημα της ομαδας,η ταφοπλακα κτλ αλλαζουν με το να ριξεις απλα μια εικονα της επιλογης σου.Εδω θελει μονο λιγο προσοχη στις διαστασεις!!!!!

Οι ηχοι θελουν απλα να τους ριξεις στον αναλογο φακελο.Και εδω ομως προσεχε γιατι ενα κομματι 5 λεπτων π.χ θα παιζει μεχρι να τελειωσει ασχετα αν εσυ εισαι ηδη σε αλλο menu.

Παντως εχω απο τον Dimmis ενα ετοιμο folder με Ελληνικους διαλογους αν σε ενδιαφερει(1.5mb μονο).ICQ me αν το 8ες.

Link to comment
Share on other sites

Το ξαναεριξα ευτυχως... και θυμηθηκα το πιο σημαντικο.Οι αλλαγες γινονται στο φακελο USER και οχι στους υπολοιπους.Οι αλλοι ειναι του παιχνιδιου,δεν χρειαζεται να τους πειραξεις.

Αναφερομαι στο Worms world party,αν και θυμαμαι οτι δεν αλλαζει τπτ και στα υπολοιπα.

Υ.Γ. Τι μαλ@^^α που χαλασαν αυτο το υπεροχο παιχνιδι...

Το τελευταιο worms (το 3d) ηταν για τον μπεο.

Link to comment
Share on other sites

1. Μετατροπή midi σε άλλο format ξέρω οτι δεν ορίζεται. 2. Τα Worms 3D προσωπικά τα θεώρησα μια πολύ καλλή προσπάθια με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. 3. ’μα ενώσω το Line out με το Line in και βάλω να παίζει το midi και συγχρόνως να ηχογραφώ από το Line in λες να κάνω τίποτα ή θα χαλάσει τελείως η ποιότητα;

Link to comment
Share on other sites

Χμμ,δεν εχεις και αδικο...κανε ηχογραφηση την ωρα που παιζει το midi που θες...

Σιγουρα θα χασει γιατι μετα θα πρεπει να το συμπιεσεις και λιγο,αλλα για σκουλικι μια χαρα θα ειναι :laughing:

Το προβλημα με το 3d worms ειναι οτι δεν ξερεις που θα ριξεις και που θα παει,χωρια τα ΧΑΛΙΑ γραφικα...Χαθηκε ολη η ευχαριστηση του παιχνιδιου..Ηταν μαζι με το Abe Odyssey τα καλυτερα 2D παιχνιδια!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.