Jump to content



Αγορα High End μνημων για Α64


greekfragma

Recommended Posts

γεια χαρα παιδες.:hi:

προκειται να πεσει αναβαθμιση συντομα σε Α64 3400+ και νεα μαμα με nf3 250gb.

το θεμα ειναι οτι ποια μαμα να παρω?μεχρι τωρα δεν εχει βγει καμια αξιολογη.η αγορες θα γινουν την επομενη βδομαδα ισως την μεθεπομενη το πολυ.

επομενως δεν ξερω τι θα παιζει και απο ρευματα.

οποτε ερχομαστε και στο κρισιμο σημειο της μνημης(2χ512).το σιγουρο ειναι οτι το μπατζετ για μνημες να μην υπερβαινει τα 450ευρω τελικη.ενα ακομα θεμα ειναι οτι η αγορα θα γινει ΜΟΝΟ απο αθηνα και ΟΧΙ απο εξωτερικο.οποτε μην κανετε προτασεις για σαιτ εξωτερικου κλπ κλπ.μιλαμε δηλαδη για στουρναρα ή οποιο αλλο μαγαζι αθηνα φερνει καλες μνημες.

ειδα καποιες CORSAIR(3200XL&4400).ακουσα καλα λογια και για τις OCZ4400

τσεκαρα επισης και το review που εχει γινει........δυστυχως για Α64 δεν εγινε αναλογο review(αντε ρε παιδιααααααα):whip:

περιμενω τις προτασεις σας.........πρωταρχικα με ενδιαφερουν οι χρονισμοι και μετα το ανεβασμα σε συχνοτητα καθως δεν ξερουμε ποσο καλα συμπεριφερεται ο 3400+ σε ανεβασμα bus.:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω για μνήμες αλλα για ΜΒ εγώ θα έπαιρνα την epox8KDA3+ μου φαίνεται πάρα πολυ καλή και αν κρίνω και απο την 8RDA3+ που έχω θα εμπιστευόμουν ξανά την epox.Κοίτα και ενα link για την εν λόγω ΜΒ. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1594&page=1

Link to comment
Share on other sites

Παντως για μνημες θα προτεινα να μην παρεις απο ελλαδα! Οι τιμες ειδικα στις high-end ειναι ξεφτιλα! Και η ποικιλια μικρη! Παρε απο το www.pc-memory-upgrade.co.uk που δεν χρειαζεται και πιστωτικη και ειναι και παρα πολυ αξιοπιστο.

Τωρα ποιες συγκεκριμενα για α64 δεν ξερω! Απλα σκεψου το για το αν θα παρεις απο εδω μνημες!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable

Πολυ καλα λογια εχω ακουσει για τις ΟCZ 3700 EB που πανε πολυ καλα σε Α64, αλλα δυστηχως δεν υπαρχουν ελλαδα

και στο pc-memory ειναι out of stock..τους εστειλα μαιλ και μου ειπαν οτι η ocz σταματησε να τις παραγει και δεν ξαναφερνουν...Εχουν μεινει καποια κομματια στο overclokers αλλα εχουν 430 ευρω τελικη απο 390 που εκαναν στο pc-memory....

Link to comment
Share on other sites

O fragmas τόνισε ότι θέλει αποκλειστικά από Ελλάδα(υπάρχει λόγος, γι'αυτό το αναφέρω).

Η λύση είναι fragma είτε να ρωτήσεις την vnp(2106084956) που νομίζω ότι φέρνει προϊόντα της ocz ή να κοιτάξεις για κάτι άλλο σε corsair πχ.

Να έχεις υπόψιν σου ότι οι 64αρηδες είναι κλειδωμένοι ως προς το multi(μπορείς να επιλέξεις από το stock multi και κάτω) οπότε να κάνεις τους υπολογισμούς σου, δλδ ποιον θα πάρεις, τι multi θα έχει, ένα estimate για το oc που θα γίνει και να διαλέξεις κατάλληλες μνήμες.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Sam.... [Σήμερα, στις 03:58]

Στο post του σοκι που δινει και το λινκ για το review αν θυμαμαι καλα καποιος λεει οτι την εχει για ρωτα τον απο που την τσιμπησε!!!

εγώ την έχω δουλέψει με A64 3000+ αλλά είναι πάνω σε server και δεν έχω ασχοληθεί με oc

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka

ενταξει καλε οι μνημες αλλα μηπως η ΜΣΙ δεν ειναι καλη μητρικη?

Aπο review κ φορουμ καλη φαινετε να ειναι...

Εχει καποια προβληματακια αλλα μαλλον φταιαει το nf250 κ θα λυθουν με βιος

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.