Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η νέα οθόνη lifestyle της LG είναι ευέλικτη on-the-go λύση ψυχαγωγίας

      Φορητή, ανθεκτική και εύκολα ρυθμιζόμενη, η μοναδική LG StanbyME Go παρουσιάζει μια νέα εμπειρία χρήστη.

    Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία της τελευταίας Lifestyle οθόνης της, της μοναδικής LG StanbyME Go (μοντέλο 27LX5). Το καινοτόμο νέο μοντέλο διαθέτει οθόνη αφής 27 ιντσών και σύστημα ηχείων τεσσάρων καναλιών 20 W, ενσωματωμένα έξυπνα σε μια κομψή και στιβαρή θήκη μεταφοράς. Με βάση τη φορητότητα και την ευελιξία του βασικού μοντέλου StanbyME, το 27LX5 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, όπου κι αν πάνε.

    Ιδανική για ταινίες, παιχνίδια και πολλά άλλα, η StanbyME Go μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Η θήκη μεταφοράς και η ενσωματωμένη μπαταρία της επιτρέπουν την ευκολία μεταφοράς οπουδήποτε, με έως και 3 ώρες χρήσης χωρίς σύνδεση σε πρίζα. Εκτός από τη μεγάλη οθόνη και τα στιβαρά ηχεία της Lifestyle, η θήκη περιλαμβάνει ασφαλή αποθήκευση για το βελτιωμένο τηλεχειριστήριο και το καλώδιο τροφοδοσίας.

    Το μοντέλο StanbyME Go υποστηρίζει σειρά διαφορετικών χρήσεων και προσωπικών προτιμήσεων. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την οθόνη υπό γωνία για να επιτύχουν την καλύτερη γωνία θέασης, να την περιστρέψουν κατά 90 μοίρες από οριζόντιο σε κατακόρυφο και πίσω, να προσαρμόσουν το ύψος της έως και 18 εκατοστά ή να τη βάλουν σε λειτουργία Table. Σε αυτήν τη λειτουργία, η οθόνη του StanbyME Go δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να παίζουν ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια, όπως σκάκι και «Hidden Catch» ή να ενεργοποιούν το εικονικό πικάπ για μια διασκεδαστική εμπειρία ακρόασης. Επίσης, για καλύτερη εξυπηρέτηση, η οθόνη Lifestyle της LG ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανοίγει η θήκη της και σβήνει όταν είναι κλειστή.
    Το μοντέλο StanbyME Go προσφέρει επίσης αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα, όπως φανερώνεται και από την επιτυχή ολοκλήρωση 11 δοκιμών σύμφωνα με το αυστηρό πρότυπο MIL-STD-810G των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Οι δοκιμές δείχνουν ότι το 27LX5 μπορεί να χειριστεί μεγάλη ποικιλία περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως χαμηλή πίεση, υψηλή θερμοκρασία, χαμηλή θερμοκρασία, σκόνη και παρουσία αλατιού, ενώ παρέχει προστασία από τυχαίες πτώσεις και κραδασμούς.

    Για μέγιστη εμπειρία θέασης, τα ενσωματωμένα ηχεία του StanbyME Go βελτιστοποιούν αυτόματα την έξοδο ήχου στο μπροστινό μέρος της οθόνης. Οι εμπειρίες προβολής ενισχύονται περαιτέρω μέσω της υποστήριξης των προηγμένων τεχνολογιών βίντεο και ήχου της Dolby, Dolby Vision και Dolby Atmos.

    Εξοπλισμένο με την ιδιόκτητη πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης webOS της LG, το StanbyME Go επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με τις συσκευές τους iOS ή Android. Επιπλέον, η φωνητική αναγνώριση καθιστά δυνατή την εκκίνηση εφαρμογών, την προσαρμογή του ήχου και την αναζήτηση περιεχομένου εντελώς hands-free -μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία για όσους θέλουν να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν ή να αναλαμβάνουν άλλες εργασίες ή δραστηριότητες, ενώ παρακολουθούν.

    Τα προϊόντα Lifestyle Screen της LG φέρνουν επανάσταση στον χρήστη και την εμπειρία θέασης, παρουσιάζοντας νέους τρόπους απόλαυσης περιεχομένου και νέα αξία τρόπου ζωής για τους σημερινούς καταναλωτές. Το LG StanbyME Go πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ αυτόν τον μήνα, με σχέδια για παγκόσμια κυκλοφορία σε βασικές αγορές στην Ευρώπη, όπως η Ιταλία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Γερμανία από τον επόμενο μήνα.

    Η LG παρουσίασε τις τελευταίες lifestyle τηλεοράσεις της, συμπεριλαμβανομένου του StanbyME Go StanbyME, μαζί με την LG OLED Objet Collection Posé, στο εκθεσιακό της περίπτερο (Hall 18, Messe Berlin) στην IFA 2023 στο Βερολίνο, Γερμανία, από 1-5 Σεπτεμβρίου.
     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.