Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η νέα Philips Evnia 49M2C8900L απογειώνει την εμπειρία παιχνιδιού

    Η Evnia παρουσιάζει την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά premium οθονών 8000. Η Philips 49M2C8900L “τα σπάει” με δυνατά χαρακτηριστικά, όπως πάνελ QD OLED, οθόνη SuperWide 32:9 (48,9 ιντσών), ανάλυση 5120 x 1440, φωτισμό Ambiglow και ήχο DTS. Χωρίς συμβιβασμούς, η οθόνη αυτή είναι φτιαγμένη για όλους τους τύπους παιχνιδιών, αλλά οι απεικονιστικές δυνατότητές της είναι αυτές που την κάνουν να ξεχωρίζει.

     

    Καθηλωτικές εικόνες, υψηλής ποιότητας

    Κύριο χαρακτηριστικό της Philips Evnia 49M2C8900L είναι το πάνελ QD OLED. Με επιδόσεις πιστοποιημένης ποιότητας HDR True Black 400, και VESA ClearMR 8000, οι εικόνες σε αυτή την οθόνη θα είναι σίγουρα πλήρεις χρωμάτων και χωρίς θολούρα. Πέρα από την πιστοποίηση, το πάνελ QD OLED, όταν συνδυάζεται με την καμπυλότητα 1800R του monitor, παρέχει μια υψηλής ποιότητας καθηλωτική εμπειρία σε όλους τους παίκτες.

    Η ευρεία οθόνη SuperWide 32:9 της Philips Evnia 49M2C8900L κάνει ακόμη πιο καθηλωτική την εμπειρία για τους παίκτες. Η μεγάλη οθόνη ισοδυναμεί με δύο οθόνες 16:9 QHD δίπλα-δίπλα προσφέροντας μια πιο απρόσκοπτη και ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

     

    Φτιαγμένη για ταχύτητα

    Επιπλέον, η Philips Evnia 49M2C8900L μπορεί να φτάσει σε ρυθμό ανανέωσης 144 Hz κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτή η υψηλής ταχύτητας ικανότητα δίνει με την εγγυημένη καθαρή απεικόνιση, τη δυνατότητα στους παίκτες να πετυχαίνουν τους κινούμενους στόχους γρηγορότερα. Για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα, η νέα οθόνη είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία SmartImage Game που κάνει ακόμη πιο εύκολη την οπτικοποίηση του παιχνιδιού.

     

    Εκρηκτικά ηχητικά χαρακτηριστικά

    Στην υποδειγματική εμπειρία παιχνιδιού συμβάλλει η δυνατότητα DTS Sound της Philips Evnia 49M2C8900L. Δεδομένων των άλλων συναρπαστικών χαρακτηριστικών της οθόνης, όπως το κυρτό πλαίσιο και ο φωτισμός Ambiglow, ο ήχος DTS περικλείει ηχητικά τον παίκτη δημιουργώντας για αυτόν μια εμπειρία σαν να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Εκτός από τις ηχητικές του ιδιότητες, το DTS Sound είναι εξοπλισμένο με ισχυρή έξοδο 30 W, που προσθέτει μια επιπλέον πινελιά υπεροχής στη λειτουργία του.

     

    Βραβευμένος σχεδιασμός και καθημερινή λειτουργικότητα

    Από το οπλοστάσιο χαρακτηριστικών της Philips Evnia 49M2C8900L, ορισμένα είναι προσαρμοσμένα και για καθημερινή χρήση. Με τον ενσωματωμένο διακόπτη KVM MultiClient, τη λειτουργία Low Blue Mode και τη ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος βάση (Height Adjustable Stand - HAS), η οθόνη αυτή είναι φτιαγμένη για ευελιξία στην εναλλαγή πηγών, για εργονομική άνεση και για προστασία των ματιών από μεγάλες περιόδους έκθεσης σε μπλε φως.

    Μαζί με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της, η Philips Evnia 49M2C8900L διαθέτει και βραβευμένη σχεδίαση. Έχοντας κερδίσει τα βραβεία reddot 2023 και  iF Design Award 2023, το design της οθόνης έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το καθηλωτικό gaming και τις τεχνικές επιδόσεις.

     

    Τιμές και διαθεσιμότητα για την οθόνη Philips Evnia 49M2C8900L

    Συνολικά, η gaming οθόνη Philips Evnia 49M2C8900L είναι μια ιδανική επιλογή για παίκτες ή/και επίδοξους χομπίστες που προτιμούν τις αψεγάδιαστες εικόνες, την κορυφαία τεχνική ποιότητα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εμπειρία παιχνιδιού.

    Η οθόνη Philips Evnia 49M2C8900L θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τον Μάϊο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 999,00 €.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οθόνη Philips Evnia 49M2C8900L: https://www.evnia.philips/gr-gr


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.