Jump to content



  • rastaman
    rastaman

    Δελτίο Τύπου: Η ESET ανακηρύχθηκε ‘Strategic Leader’ στις δοκιμές Endpoint Prevention and Response της AV-Comparatives για το 2021

    Η ESET, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της κυβερνοασφάλειας, ανακηρύχθηκε Strategic Leader στην έκθεση 2021 Endpoint Prevention and Response (EPR) Comparative Report, μία από τις πιο ολοκληρωμένες δοκιμές λύσεων Ανίχνευσης και Απόκρισης Τελικού Σημείου (EDR) και προϊόντων ασφάλειας τελικών σημείων που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η AV-Comparatives. Το ESET PROTECT Enterprise bundle, το οποίο περιλαμβάνει την κονσόλα διαχείρισης ESETPROTECT, το ESET Endpoint Security, το ESET Enterprise Inspector και το ESET Dynamic Threat Defense, έκδοση 8.1, δοκιμάστηκε στην έκθεση.

     

    Ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών AV-TEST χρησιμοποιεί μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ψηφιακών δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού στον κόσμο για να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον για αξιόπιστες δοκιμές. Οι δοκιμές αξιολόγησαν τα προϊόντα 10 προμηθευτών σε ένα σύνολο 50 στοχευμένων επιθέσεων, κάθε μία από τις οποίες εκδηλώνεται με διάφορες τεχνικές και τακτικές.

     

    Με βάση αυτές τις δοκιμές, η AV-Comparatives ανέπτυξε το Enterprise EPR Cyber Risk Quadrant™ που "λαμβάνει υπόψη το πόσο αποτελεσματικό είναι το κάθε προϊόν στην πρόληψη παραβιάσεων, το πόσα χρήματα εξοικονομούνται από αυτό το γεγονός, το κόστος αγοράς του προϊόντος καθώς και το κόστος με βάση το πόσο ακριβές είναι το προϊόν (που προκύπτει λόγω ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων)".

     

    Η ESET και οι λύσεις της ανακηρύχθηκαν Strategic Leader - η υψηλότερη διάκριση στις δοκιμές. Ως Strategic Leaders ορίζονται οι εταιρείες που διαθέτουν "προϊόντα EPR υψηλής απόδοσης επένδυσης και παρέχουν πολύ χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας... λόγω εξαιρετικών τεχνικών δυνατοτήτων, σε συνδυασμό με λογικό κόστος". Επιπλέον, οι Strategic Leaders "αναπτύσσουν πρωτοποριακές ιδέες και τις υλοποιούν εντυπωσιακά στα προϊόντα τους".

     

    Η ESET πέτυχε υψηλή βαθμολογία στις κατηγορίες της ενεργητικής πρόληψης, της παθητικής απόκρισης και των συνδυασμένων δυνατοτήτων πρόληψης/απόκρισης, συγκεντρώνοντας 96%, 100% και 98%, αντίστοιχα.

    Όπως αναφέρεται στην έκθεση, το ESET PROTECT Enterprise τα πήγε εξαιρετικά καλά όταν αντιμετώπισε τα 50 ξεχωριστά σενάρια επιθέσεων και απέδειξε ότι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για τις επιχειρήσεις. Η εύχρηστη διαισθητική κονσόλα επαινέθηκε, καθώς και τα συγκυριακά στοιχεία που παρέχονται, προκειμένου οι αναλυτές ασφαλείας να ιεραρχούν, να μετριάζουν και να διερευνούν περαιτέρω τις απειλές.

    Ο Righard Zwienenberg, υψηλόβαθμος ερευνητής στην ESET, σημείωσε: "Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που βλέπουμε για άλλη μια φορά την ESET και το ESET PROTECT Enterprise να αναγνωρίζονται ως Strategic Leader. Αυτό πιστοποιεί ότι οι δυνατότητες πρόληψης και ανταπόκρισης που διαθέτουμε είναι αποτελεσματικές και ότι οι αναλυτές στα κέντρα επιχειρήσεων (Security Operations Centers) λαμβάνουν χρήσιμα συγκυριακά στοιχεία για να αξιολογούν σωστά και να ιεραρχούν τις διαπιστωμένες απειλές".

     

    Ο Andreas Clementi, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της AV-Comparatives, σχολίασε: "Η ESET όχι μόνο πέτυχε υψηλή συνδυασμένη βαθμολογία πρόληψης και ανταπόκρισης στη δοκιμή, αλλά επέδειξε και εξαιρετικές συνολικά δυνατότητες ανίχνευσης και αναφοράς. Τα αποτελέσματα της δοκιμής συνέβαλαν στο χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας της λύσης της ESET και εξασφάλισαν για άλλη μια φορά τη θέση της ESET ως Strategic Leader στη δεύτερη έκδοση αυτής της δοκιμής από την AV-Comparatives". 


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.