Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η GIGABYTE κυκλοφορεί τέσσερα μοντέλα μητρικών AMD X670 για νέους επεξεργαστές Ryzen 7000

    Η GIGABYTE παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις ολοκαίνουργιες μητρικές της σειρές X670E και X670, οι οποίες υποστηρίζουν τους πρόσφατα ανακοινωθέντες επεξεργαστές της σειράς Ryzen™ 7000 της AMD που βασίζονται στην αρχιτεκτονική Zen 4 επόμενης γενιάς. Οι τελευταίες προτάσεις της GIGABYTE για την πλατφόρμα AM5 ξεχωρίζουν από τη σειρά AORUS με επίκεντρο το gaming, καλύπτοντας και τα δύο τμήματα της ναυαρχίδας X670E και του high-end chipset X670. Εκτός από την εγγενή υποστήριξη της υποδοχής PCIe 5.0 επόμενης γενιάς και της υποδοχής M.2, καθώς και της μνήμης DDR5, οι νέες μητρικές AORUS X670 στοχεύουν στις μεγάλες επιδόσεις και τη σταθερότητα του συστήματος, με άμεση ψηφιακή τροφοδοσία και προηγμένες θερμικές λύσεις. Ταυτόχρονα, αυτές οι πλακέτες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη φιλικότητα προς το χρήστη, διαθέτοντας σχεδιασμό PCIe και M.2 EZ-Latch για να κάνουν την αλλαγή εξαρτημάτων πολύ πιο εύκολη.

     

    Η X670E AORUS XTREME πρωτοπορεί με άμεση ψηφιακή τροφοδοσία 18+2+2, η οποία βελτιώνει αποτελεσματικά τη σταθερότητα του συστήματος για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων επεξεργαστών της σειράς Ryzen™ 7000. Για την ενίσχυση της συνολικής απαγωγής θερμότητας σε συνθήκες overclocking και λειτουργίας σε πλήρη ταχύτητα, οι μητρικές GIGABYTE X670E και X670 είναι εφοδιασμένες με προηγμένο θερμικό σχεδιασμό, όπως το 8mm Mega-Heatpipe, οι πλήρως καλυμμένες ψύκτρες VRM και οι ψύκτρες M.2 Thermal Guard III στις συσκευές αποθήκευσης, έτσι ώστε να μπορούν να απελευθερωθούν πλήρως οι επιδόσεις gaming και η ταχύτητα μετάδοσης της επόμενης γενιάς στη νέα πλατφόρμα. Ο πρόσφατα ενσωματωμένος σχεδιασμός EZ-Latch Plus στη X670E και το EZ-Latch στις μητρικές X670 απλοποιούν τη διαδικασία συναρμολόγησης PC, απλοποιώντας την αφαίρεση της κάρτας γραφικών με ένα μόνο εύκολο πάτημα του κάτω μέρους και καθιστώντας την εγκατάσταση των SSD M.2 πιο εύκολη από ποτέ, χωρίς τη χρήση ούτε μιας βίδας.

     

    Η GIGABYTE θα παρουσιάσει τέσσερις μητρικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας X670E AORUS XTREME, της εξαιρετικής ποιότητας X670E AORUS MASTER, της mainstream X670 AORUS ELITE AX και της value-focused X670 GAMING X AX. Αυτές οι πλακέτες θα ξεκινήσουν να πωλούνται στις 27 Σεπτεμβρίου 2022. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.