Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η GIGABYTE AORUS πρωτοπορεί με την πρώτη Native USB-C® 40 Gbps υποστήριξη για επεξεργαστές AMD Ryzen 8000 Series

      Υψηλές επιδόσεις, κορυφαία χαρακτηριστικά, εντυπωσιακή εμφάνιση: B650E AORUS ELITE X AX ICE

    Η GIGABYTE Technology, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών πλακετών, καρτών γραφικών και πρωτοποριακών προϊόντων hardware, παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πρώτη μητρική πλακέτα στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει απρόσκοπτα το USB-C® 40 Gbps σε συνδυασμό με τους πρωτοποριακούς επεξεργαστές AMD Ryzen™ 8000 series.

     

    Κορυφαίος συνδυασμός κόστους-απόδοσης:

    1.       Υποστήριξη υποδοχής PCIe 5.0 x16 με Ultra DurablePCIe UD Slot X:

    Η υποδοχή PCIe UD Slot X με την ενιαία, μονοκόμματη σχεδίασή της, στερεωμένη με ασφάλεια σε ένα ειδικό backplate, αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα αυξάνει τη φέρουσα ικανότητα στα εντυπωσιακά 58KG.

    2.       Βελτιστοποιημένη απόδοση AMD Radeon™ 780M/760M/740M iGPU για 1080p Gaming:

    Αξιοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες των επεξεργαστών της σειράς AMD Ryzen™ 8000, η μητρική κάρτα εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη απόδοση iGPU, παρέχοντας εξαιρετική εμπειρία gaming σε ανάλυση 1080p.Latest DIY-Friendly Features:

    3.       M.2 EZ-Latch Plus και M.2 EZ-Latch Click:
    Απλοποιώντας τη διαδικασία εγκατάστασης, η μητρική πλακέτα διαθέτει σχεδιασμό χωρίς βίδες για M.2 και M.2 heatsinks, εξασφαλίζοντας μια εύκολη εμπειρία DIY.

    4.       Sensor Panel Link:
    Προσαρμοσμένη στα πιο μοντέρνα σχέδια των σημερινών κουτιών, έρχεται με ενσωματωμένα screens, εξασφαλίζοντας μια εύκολη εμπειρία εγκατάστασης χωρίς την ανάγκη δρομολόγησης καλωδίων.

    5.       User-Centered Intuitive UX με λειτουργία γρήγορης πρόσβασης:
    Δίνοντας προτεραιότητα στην εμπειρία του χρήστη, η μητρική κάρτα προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή χρήστη με λειτουργία γρήγορης πρόσβασης για εύκολη πλοήγηση.

    6.       Μοντέρνος λευκός σχεδιασμός:
    Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, η μητρική όχι μόνο διαθέτει έναν κομψό λευκό σχεδιασμό, αλλά διασφαλίζει επίσης μια ενιαία οπτική εμπειρία, διευρύνοντας τον χρωματικό σχεδιασμό στα αξεσουάρ και το BIOS.

     

    "Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια μητρική πλακέτα που όχι μόνο υποστηρίζει τους πρωτοποριακούς επεξεργαστές AMD Ryzen™ 8000 series, αλλά ενσωματώνει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών μας. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά τις επιδόσεις, τη φιλικότητα προς το χρήστη και τη σχεδιαστική αισθητική". δήλωσε ο Jackson Hsu, διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων της GIGABYTE Channel Solutions.

     

    Εκτός από την παρουσίαση της μητρικής κάρτας, η κυκλοφορία του τελευταίου BIOS AMD AGESA 1.1.0.1 Release ενισχύει την υποστήριξη για τους επεξεργαστές AMD Ryzen™ 8000 series. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενημερώσουν το BIOS χρησιμοποιώντας την τεχνολογία @BIOS, Q-Flash ή Q-Flash Plus της GIGABYTE. Αυτή η ενημέρωση διασφαλίζει τη συμβατότητα με τις μητρικές κάρτες X670, B650 και A620, επιτρέποντας στους χρήστες να παραμείνουν στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να απολαμβάνουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην επεξεργαστική ισχύ και τα χαρακτηριστικά.

     

    Για μια μεγαλύτερη εμβάθυνση στον κόσμο αυτών των εξαιρετικών μητρικών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE: https://bit.ly/Μητρικές_GIGABYTE


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.