Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η MSI συνεργάζεται με την UBISOFT και δημιουργεί μια νέα εμπειρία gaming στο Assassin's Creed Mirage

    Η MSI, η κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στο gaming, ανακοίνωσε τη συνεργασία τη UBISOFT για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Assassin's Creed® Mirage, το οποίο θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 5 Οκτωβρίου. Οι gamers που θα αγοράσουν από την MSI, gaming laptops, gaming monitors ή routers, εξοπλισμένα με επεξεργαστές Intel® 13ης γενιάς, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν έναν κωδικό εξαργύρωσης για το Assassin's Creed Mirage.


    Το Assassin's Creed Mirage της UBISOFT αποτελεί φόρο τιμής στη σειρά και στο πρώτο Assassin's Creed. Το «Assassin's Creed: Mirage» προσφέρει μια αφηγηματική εμπειρία δράσης-περιπέτειας με μια σύγχρονη εκδοχή στοιχείων  parkour, stealth και assassination που καθορίζουν τη σειρά για πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας, οι παίκτες θα ενσαρκώσουν τον Basim Ibn Ishaq, έναν νεαρό κλέφτη με μυστηριώδες παρελθόν που ενώνεται με τους Hidden Ones στο Alamut σε μια αναζήτηση απαντήσεων.


    Η συνεργασία μεταξύ MSI και UBISOFT αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό παιχνιδιών και τεχνολογίας. Προσφέρει στους παίκτες μια άνευ προηγουμένου εμπειρία gaming. Παράλληλα με τη συναρπαστική ιστορία του Assassin's Creed Mirage, η αποκλειστική τεχνολογία Mystic Light της MSI βελτιώνει το gameplay,  παρέχοντας στους παίκτες εκπληκτικά εφέ φωτισμού. Καθώς οι παίκτες εξερευνούν αρχαίους πολιτισμούς και μπλέκονται σε έντονες περιπέτειες, το Mystic Light προσαρμόζει δυναμικά τον φωτισμό του με βάση τις σκηνές και τις καταστάσεις του παιχνιδιού, δημιουργώντας ένα καθηλωτικό περιβάλλον φωτισμού που προσφέρει μια αισθητηριακή πανδαισία τόσο οπτικών όσο και ακουστικών.


    «Ως παγκόσμιος ηγέτης στο gaming, η MSI έχει διατηρήσει μια στενή και στρατηγική συνεργασία με την UBISOFT, δημιουργώντας έναν καθηλωτικό κόσμο gaming. Πιστεύουμε ότι η τέλεια συγχώνευση των high-end προϊόντων της MSI και του Assassin's Creed Mirage θα προσφέρει αναμφίβολα την καλύτερη εμπειρία gaming σε όλους τους gamers», δήλωσε ο Sam Chern, MSI Marketing Vice President.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.