Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Συγκεντρώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε ένα μέρος σε μια τηλεόραση LG

      Περισσότερες επιλογές περιεχομένου, ατελείωτο παιχνίδι και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

    Η LG έχει ενσωματώσει τις πρωτοποριακές υπηρεσίες OTT (Over-The-Top) στις έξυπνες τηλεοράσεις της, αναβαθμίζοντας την εμπειρία ψυχαγωγίας και δίνοντας περισσότερες επιλογές περιεχομένου στους χρήστες.

     

    Η προσθήκη αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη δέσμευση της LG να παρέχει εξαιρετικές επιλογές ψυχαγωγίας στους χρήστες των τηλεοράσεών της. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την παρακολούθηση ταινιών, τηλεοπτικών σειρών ή ζωντανών αθλητικών γεγονότων, οι υπηρεσίες OTT της LG έχουν κάτι για όλους.

    Οι χρήστες των LG Smart TVs έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα Premium streaming περιεχομένου. Τα μεγαλύτερα ονόματα streaming υπηρεσιών, Netflix[1], Amazon Prime Video[2], Apple TV+[3][4], Cosmote TV[5], Ant1+[6] και πολλά άλλα, βρίσκονται κάτω από μια στέγη και είναι εύκολα προσβάσιμα σε όλους. 

     

    Αντίστοιχα, οι λάτρεις του gaming δεν θα βαρεθούν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, αφού η ενσωμάτωση του NVIDIA GeForce NOW – πλατφόρμα στο Cloud -φέρνει τα τελευταία παιχνίδια για PC κατά παραγγελία στην τηλεόραση LG εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να αγοράσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι από το Steam, το Epic Games Store, το Ubisoft Connect ή το Origin για να παίξουν σχεδόν αμέσως - το μόνο που χρειάζονται είναι το χειριστήριό τους.

     

    Η δέσμευση της LG να παρέχει κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας αποδεικνύεται και μέσα από την ενσωμάτωση υπηρεσιών OTT, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της ως ηγέτη στον κλάδο. Η ενσωμάτωση των υπηρεσιών OTT στις έξυπνες τηλεοράσεις της LG αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών της εταιρείας για την παροχή άριστων υπηρεσιών στην τεχνολογία και την εμπειρία του χρήστη.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες OTT της LG και τη γκάμα των τηλεοράσεών της, επισκεφθείτε το https://www.lg.com/gr

     

    [1] Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming.

    [2] Τα Amazon, Prime Video και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. Ισχύουν χρεώσεις συνδρομής Amazon Prime ή/και Prime Video. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη διεύθυνση primevideo.com/terms.

    [3] Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple, και η ονομασία Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, καταχωρημένες στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το Apple TV+ ή/και επιλεγμένο περιεχόμενο ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τις περιοχές. Απαιτείται συνδρομή για το Apple TV+.

    [4] Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα.

    [5] Απαιτείται συνδρομή

    [6] Απαιτείται συνδρομή


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.