Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα TP-Link Archer BE800 και Deco BE85 έλαβαν την πιστοποίηση Wi-Fi CERTIFIED 7 της Wi-Fi Alliance

      Eίναι από τους πρώτους οικιακούς δρομολογητές (routers) στον κόσμο που λαμβάνουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση

    Τα TP-Link Archer BE800 και TP-Link Deco BE85 πιστοποιήθηκαν επίσημα ως Wi-Fi CERTIFIED 7™, από την Wi-Fi Alliance και είναι από τους πρώτους οικιακούς δρομολογητές (routers) στον κόσμο που λαμβάνουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

     

    Το Wi-Fi CERTIFIED 7™ είναι ένα πρόγραμμα πιστοποίησης διαλειτουργικότητας που αναπτύχθηκε από τη Wi-Fi Alliance για να διασφαλίσει ότι οι ασύρματες συσκευές πληρούν υψηλά πρότυπα διαλειτουργικότητας, ασφάλειας και μια σειρά πρωτοκόλλων Wi-Fi. Οι συσκευές πιστοποιημένες με Wi-Fi CERTIFIED™ παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χρήστη. Το Wi-Fi 7, η τελευταία γενιά της τεχνολογίας Wi-Fi, βελτιώνει την απόδοση του WLAN στις ζώνες συχνοτήτων 2,4 GHz, 5 GHz και 6 GHz, προσφέροντας πλεονεκτήματα όπως υψηλότερη απόδοση, χαμηλότερη καθυστέρηση και αυξημένη αξιοπιστία. Με την πιστοποίηση Wi-Fi CERTIFIED 7™, τα δύο μοντέλα της TP-Link αποδεικνύουν πλήρως την εξαιρετική απόδοση και διαλειτουργικότητα τους στο Wi-Fi 7.

     

    «Οι συσκευές με πιστοποίηση Wi-Fi CERTIFIED 7™ παρέχουν μια ποιοτική εμπειρία χρήστη σε ολόκληρο το οικοσύστημα Wi-Fi που αριθμεί δισεκατομμύρια συσκευές», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wi-Fi Alliance, Kevin Robinson. «Συγχαίρουμε την TP-Link για την επίτευξη της πιστοποίησης Wi-Fi CERTIFIED 7™, η οποία υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να παρέχει την πιο συνεπή και αξιόπιστη εμπειρία στους πελάτες της».

     

    Τα TP-Link Archer BE800 και Deco BE85 προσφέρουν 320 MHz, MLO και 4K-QAM. Αυτές οι βελτιώσεις ενισχύουν τις δυνατότητες του Wi-Fi 7, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες ταχύτητες, μειωμένη καθυστέρηση, πιο καλή σταθερότητα και αποτελεσματική δικτύωση. Αποδίδουν εξαιρετικά σε video streaming, online gaming, AR/VR, μεταφορές μεγάλων αρχείων και αναπαραγωγή βίντεο 8K.

     

    Η αποστολή της TP-Link, ως παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο δρομολογητών Wi-Fi, είναι να προσφέρει σταθερά τις καλύτερες και πιο πρόσφατες προδιαγραφές στα προϊόντα της. Οι σειρές TP-Link Deco και Archer παρουσίασαν διάφορα μοντέλα Wi-Fi 7 που καλύπτουν τμήματα υψηλής, μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας, προσαρμοσμένα στις διαφορετικές ανάγκες δικτύωσης των καταναλωτών. Η TP-Link δεσμεύεται να παρέχει στους καταναλωτές μεγαλύτερες ταχύτητες, λιγότερες παρεμβολές και πιο ισχυρές εμπειρίες δικτύου Wi-Fi 7.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.