Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    MSI και Ubisoft «σαλπάρουν» μαζί και προσφέρουν το Skull and Bones δωρεάν με την αγορά προϊόντων MSI

      Η MSI και η Ubisoft ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους gamers μια απαράμιλλη εμπειρία

    Η MSI, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές gaming hardware παγκοσμίως, ανανεώνει τη συνεργασία της με τη Ubisoft, έναν από τους πιο διακεκριμένους game publishers σε όλο τον κόσμο. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς η MSI και η Ubisoft ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους gamers μια απαράμιλλη εμπειρία με το επιτυχημένο παιχνίδι «Skull and Bones».

     

    Skull and Bones: ελευθερώστε τον πειρατή που κρύβετε μέσα σας

    Ξεκινήστε ένα μοναδικό ταξίδι με το Skull and Bones, μια συναρπαστική, συνεργατική εμπειρία πειρατικού, ανοιχτού κόσμου με στοιχεία δράσης και ρόλων. Πλεύστε μέσα από επικίνδυνες θάλασσες, λάβετε μέρος σε επικές ναυμαχίες και γίνετε ο θρυλικός πειρατής που δεν ξέρατε ότι κρύβατε μέσα σας. Προσέξτε κάθε κύμα, γιατί ο ανοιχτός κόσμος του Skull and Bones επιφυλάσει πολλές ευκαιρίες για μυθικό πλούτο, αλλά και πολλούς κινδύνους. Είστε έτοιμοι να κυβερνήσετε τη θάλασσα;

     

    Ας αρχίσει το ταξίδι με τις προηγμένες τεχνολογίες της MSI!

    Επιβιβαστείτε σε μια συναρπαστική περιπέτεια με την ειδική προσφορά της MSI - αγοράστε επιλεγμένα προϊόντα της MSI και λάβετε δωρεάν το παιχνίδι Skull and Bones. Αναβαθμίστε το gaming set-up σας με προηγμέναa motherbords, PC cases, power supplies, liquid coolers και graphics cards της MSI. Εμβαθύνετε στον συναρπαστικό κόσμο του Skull and Bones για μια ανεπανάληπτη gaming εμπειρία.

     

    Z790 MAX series Motherboard – Απελευθέρωστε τη δύναμη του gaming

    Σχεδιασμένες για να προσφέρουν την καλύτερη απόδοση στους gamers, οι motherboards της σειράς Z790 MAX είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστές Intel® CoreTM 14ης γενιάς, ενώ με το νέο WiFi 7 παρέχουν διπλάσια ταχύτητα ασύρματου δικτύου σε σύγκριση με το WiFi 6E. Μπορούν να αυξήσουν τις θεωρητικές ταχύτητες στα 5,8 Gbps και να διπλασιάσουν το bandwidth από 160 MHz σε 320 MHz, επιτρέποντας συγχρόνως σε συσκευές να αποστέλλουν και να λαμβάνουν δεδομένα σε διαφορετικά ασύρματα κανάλια χωρίς καθυστερήσεις.

     

    MPG GUNGNIR 300 Series Case – Ανταποκριθείτε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες

    Αυτό το case υποστηρίζει διπλές ψύκτρες 360mm από AIO liquid cooler ή έως και 12 ανεμιστήρες διαστάσεων 120mm, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση ψύξης. Διαθέτει πατενταρισμένο σχεδιασμό, που περιλαμβάνει ένα συρόμενο υποδοχέα HDD - οριζόντιας / κατακόρυφης εναλλαγής - για τοποθέτηση PCIE, και μια εργαλειομετρική βάση για graphics cards που περιστρέφεται 90 μοίρες, ώστε να υποδέχεται τις κάρτες γραφικών της σειράς NVIDIA® GeForce RTX™ 40 χωρίς τη χρήση επιπλέον εργαλείων.

     

    MEG Ai1300P PCIE5 – Ξεχειλίζει από δύναμη

    Η μονάδα τροφοδοσίας MEG Ai1300P PCIE5 είναι η πρώτη στον κόσμο που είναι πλήρως έτοιμη για τα πρότυπα ATX 3.0 και PCIe 5.0. Μπορεί επίσης να αντέξει έως και 2 φορές τη συνολική ισχύ εξόδου και 3 φορές την ισχύ εξόδου της GPU.

     

    MSI MAG CORELIQUID E Series Liquid Cooler – Ισχυρή ψύξη

    Μεγαλώσαμε την περιοχή επαφής μεταξύ του υδραυλικού καναλιού και της βάσης χαλκού της υδρόψυξης, ώστε η σειρά MAG CORELIQUID E να εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα διάχυσης θερμότητας από τη CPU και να βελτιώνει τη θερμική απόδοση. Παράλληλα, η ενίσχυση του ύψους του μικρο-καναλιού βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του συστήματος υδρόψυξης.

    MSI GeForce RTX™ 40 SUPER Series Graphics Cards – Γραφικά έτοιμα για παιχνίδια με AI

    Οι κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX™ 40 SUPER διαθέτουν τις νέες τεχνολογίες DLSS Super Resolution, Ray tracing και NVIDIA Reflex της NVIDIA, που τροφοδοτούνται από τεχνολογίες AI. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο gaming με τα προηγμένα συστήματα ψύξης και τον σχεδιασμό υψηλής απόδοσης πλακέτας κυκλώματος, που σας εξασφαλίζουν ισχυρή αποτελεσματικότητα ψύξης ώστε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο απαιτητικό gaming.

     

    Πρόλαβε την αποκλειστική προσφορά!

    Έως τις 31 Μαρτίου, προλάβετε την αποκλειστική προσφορά της MSI και της Ubisoft! Αγοράστε επιλεγμένα προϊόντα MSI και πάρτε δωρεάν έναν game code για το νέο παιχνίδι Skull and Bones.

     

    Η διαδικασία εξαργύρωσης είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί στο επίσημο site της MSI.

     

    Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://www.msi.com/promotion/skull-and-bones


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.