Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Shuttle PC: Mini-PC Barebones χωρίς ανεμιστήρα σε τέσσερα επίπεδα ισχύος

    Η 6η γενιά των barebones χωρίς ανεμιστήρα της Shuttle με όγκο 1,3 λίτρων είναι τώρα διαθέσιμα. Κάθε ένα από αυτά, βασίζεται σε μια σύγχρονη πλατφόρμα επεξεργαστή Intel και προσφέρει πάντα νέα, έξυπνα χαρακτηριστικά, καθώς και περισσότερη μνήμη, ταχύτητα και θύρες.

    • Ευρύ φάσμα επιδόσεων, από με επεξεργαστές από Intel Celeron έως τον Core i7
    • Έως 64 GB μνήμης RAM DDR4
    • Dual-Gigabit, WLAN-ready, με διαθέσιμη επιλογή 4G
       

    1200_DS20U7.jpg

     

    Υπάρχει ήδη μια μακρά παράδοση για Mini-PC χωρίς ανεμιστήρα στην ομάδα προϊόντων της Shuttle. Αυτή η ομάδα προϊόντων έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά, γι' αυτό και χαίρει πολύ υψηλού επιπέδου αποδοχής σε πολλούς διαφορετικούς τομείς εφαρμογής. Η αθόρυβη λειτουργία, το χαμηλό κόστος συντήρησης και η αξιόπιστη σταθερή λειτουργία μπορούν πραγματικά να προσφέρουν οφέλη οπουδήποτε.

     

    Τα Mini-PC Barebones από την οικογένεια "XPC slim" που παρουσιάζονται εδώ, διαθέτουν κολλημένους επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς και διατίθενται σε τέσσερις εκδόσεις. Η έκδοση με τον επεξεργαστή Intel Celeron είναι συνήθως επαρκής για απλές εργασίες. Το Intel Core i3 ή i5 είναι η προτιμώμενη επιλογή για πιο απαιτητικές εφαρμογές ή για εργασίες ως ρόλου διακομιστή. Εάν εργάζεστε στον δημιουργικό τομέα και εργάζεστε πολύ με μέσα υψηλής ανάλυσης ή μεγάλες ποσότητες δεδομένων, θα πρέπει να επιλέξετε το μοντέλο με τον ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης επεξεργαστή Core i7 και τα οκτώ threads που διαθέτει.

     

    «Για περίπου 12 χρόνια τώρα, οι υπολογιστές χωρίς ανεμιστήρα αποτελούν καθιερωμένο μέρος της σειράς Shuttle», εξηγεί ο Tom Seiffert, Επικεφαλής Marketing & PR της Shuttle Computer Handels GmbH. "Κάθε νέο μοντέλο χωρίς ανεμιστήρα επωφελείται από αυτόν τον πλούτο εμπειρίας και τα πολύτιμα σχόλια που παρέχουν οι χρήστες."

     

    Το πλαίσιο 39 mm σε όλες τις εκδόσεις μπορεί να φιλοξενήσει μονάδα δίσκου 2,5", NVMe SSD και μνήμη RAM έως 64 GB. Ο τρόπος τοποθέτησης των εξαρτημάτων είναι ιδιαίτερα βολικός. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υποδοχές και τις μονάδες δίσκου μέσω δύο καλυμμάτων που ασφαλίζονται με μια βίδα.

     

    Επίσης, εύκολα προσβάσιμα από το μπροστινό και το πίσω μέρος είναι μια συσκευή ανάγνωσης καρτών, 8× USB, HDMI 2.0, DisplayPort 1.4, VGA, θύρες ήχου, COM, δύο συνδέσεις δικτύου, υποδοχές κεραίας και τηλεχειριστήριο ενεργοποίησης.

     

    Οι εφαρμογές δικτύωσης επωφελούνται από δύο υποδοχές Gigabit Ethernet για την παροχή χωριστών δικτύων, failover ή εξισορρόπησης φορτίου. Χάρη στα προσυναρμολογημένα καλώδια κεραίας, η επέκταση με WLAN είναι εύκολα δυνατή. Οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω μόντεμ 4G, για το οποίο η Shuttle προσφέρει το κατάλληλο αξεσουάρ.

     

    Όπως και οι προκάτοχοί τους, τα μοντέλα DS20 μπορούν να λειτουργήσουν σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Η γκάμα αξεσουάρ της Shuttle προσφέρει επίσης πρόσθετες επιλογές εγκατάστασης, όπως κιτ τοποθέτησης DIN-Rail ή πλαίσιο εγκατάστασης για ράφια 19 ιντσών.

     

    DS20U: Celeron 5205U (1,9 GHz, 2 πυρήνες, 2 threads, 2 MB cache), 4× USB 3.2 Gen 1 (5 Gbit/s)
    DS20U3: Core i3-10110U (έως 4,10 GHz, 2 πυρήνες, 4 threads, 4 MB cache), 4× USB 3.2 Gen 2 (10 Gbit/s)
    DS20U5: Core i5-10210U (έως 4,20 GHz, 4 πυρήνες, 8 threads, 6 MB cache), 4× USB 3.2 Gen 2 (10 Gbit/s)
    DS20U7: Core i7-10510U (έως 4,90 GHz, 4 πυρήνες, 8 threads, 8 MB cache), 4× USB 3.2 Gen 2 (10 Gbit/s)

     

    Τα διαθέσιμα αξεσουάρ περιλαμβάνουν βάση rack 19" (PRM01), κιτ εγκατάστασης για μόντεμ 4G (WWN03), μονάδα WLAN/Bluetooth (WLN-M/WLN-M1), προσαρμογέα θύρας COM (PCP11), βάση DIN-Rail κιτ (DIR01) και το καλώδιο σύνδεσης για την απομακρυσμένη σύνδεση ενεργοποίησης (CXP01).

     

    Η συνιστώμενη τιμή λιανικής από τη Shuttle για το XPC Barebone DS20U είναι 296,00 EUR, το DS20U3 πωλείται για 530,00 EUR, το DS20U5 έχει τιμή 647,00 EUR και το DS20U7 κοστίζει 778,00 EUR (χωρίς ΦΠΑ). 


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.