Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Αποσύρεται η Alexa.com

    Η Alexa.com, η εταιρεία που παρέχει δεδομένα κίνησης ιστού, παγκόσμιες κατατάξεις και άλλες πληροφορίες για πάνω από 30 εκατομμύρια ιστότοπους, αποσύρεται την 1η Μαΐου 2022. Η ανακοίνωση ήταν σύντομη και δεν εξηγούσε τι κρύβεται πίσω από την απόφαση. 
    Η ανακοίνωση είναι η παρακάτω: "Πριν από είκοσι πέντε χρόνια, ιδρύσαμε την Alexa Internet. Μετά από δύο δεκαετίες που σας βοηθήσαμε να βρείτε, να προσεγγίσετε και να μετατρέψετε το ψηφιακό σας κοινό, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να αποσύρουμε την Alexa.com την 1η Μαΐου 2022. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε την πρώτη σας πηγή για έρευνα περιεχομένου, ανταγωνιστική ανάλυση , έρευνα λέξεων-κλειδιών και πολλά άλλα. Είμαστε περήφανοι που σας εξυπηρετούμε ως πελάτες."
    Η εταιρεία λέει ότι "έχει σταματήσει να προσφέρει νέες συνδρομές στις 8 Δεκεμβρίου 2021", αλλά οι υπάρχουσες συνδρομές θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση έως την 1η Μαΐου 2022.

    Τα API της υπηρεσίας πληροφοριών Ιστού θα αποσυρθούν σήμερα (8 Δεκεμβρίου 2022).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.