Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η φωνητική πληκτρολόγηση στο Google Docs γίνεται πιο ακριβής υποστηρίζει περισσότερα προγράμματα περιήγησης

    Τα Google Docs προσφέρουν φωνητική πληκτρολόγηση στο διαδίκτυο από το 2015, και η μέθοδος εισαγωγής έχει πλέον ρυθμιστεί να εντοπίζει "Βελτιστοποιήσεις" που θα βελτιώσουν επίσης τους αυτόματους υπότιτλους στις Παρουσιάσεις Google.

    Κατά την προβολή ενός εγγράφου της Google, η εντολή "Εργαλεία > Φωνητική πληκτρολόγηση "ανοίγει ένα αιωρούμενο μικρόφωνο που δέχεται δεδομένα φωνής μέχρι να κάνετε ξανά κλικ. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε και να μορφοποιήσετε με τη φωνή σας.

    Η επερχόμενη ενημέρωση «θα μειώσει τα σφάλματα μεταγραφής και θα ελαχιστοποιήσει τον χαμένο ήχο», αλλά η Google δεν παρέχει συγκεκριμένα παραδείγματα. Η φωνητική πληκτρολόγηση των Google Docs θα έχει επίσης "εκτεταμένη διαθεσιμότητα στα περισσότερα μεγάλα προγράμματα περιήγησης". Προς το παρόν, αυτή η δυνατότητα είναι "διαθέσιμη μόνο σε προγράμματα περιήγησης Chrome" και - φυσικά - δεν λειτουργεί στο Safari.

    Αυτές οι ενημερώσεις στην ποιότητα της μεταγραφής θα ισχύουν επίσης για τους αυτόματους υπότιτλους στις Google Slides που βοηθούν στην ανάγνωση/υποτιτλισμό της παρουσίασή σας. H Google ελπίζει αυτή η κυκλοφορία να οδηγήσει σε πιο περιεκτικές και προσβάσιμες αλληλεπιδράσεις χρηστών στα Έγγραφα και τις Παρουσιάσεις.

    Αυτές οι λειτουργίες κυκλοφορούν τώρα και θα είναι πλήρως διαθέσιμες τον επόμενο μήνα τόσο για τα δωρεάν όσο και για τα επί πληρωμή επίπεδα Workspace.

    docs_npc_post.gif

     


    Πηγή
    Φωτογραφία: https://9to5google.com/
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.