Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google θα κυκλοφορήσει νέες ενημερώσεις για να μειώσει το SEO generated περιεχόμενο στα αποτελέσματα αναζήτησης

    Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσουν νέες ενημερώσεις για την μηχανή αναζήτησής της τις επόμενες εβδομάδες, που θα έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τους χρήστες να βρίσκουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. 
    Οι νέες βελτιώσεις κατάταξης θα συμβάλουν στη μείωση της ποσότητας περιεχομένου χαμηλής ποιότητας ή μη πρωτότυπου που κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η Google λέει ότι η ενημέρωση θα στοχεύει ιδιαίτερα το περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί κυρίως για κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, γνωστό ως περιεχόμενο "SEO-first", αντί για περιεχόμενο που προέρχεται από άνθρωπο. Οι δοκιμές της εταιρείας έδειξαν ότι η ενημέρωση θα βελτιώσει τα αποτελέσματα που βρίσκουν οι χρήστες όταν αναζητούν περιεχόμενο όπως διαδικτυακό εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και περιεχόμενο τεχνών και ψυχαγωγίας, αγορές και τεχνολογίας.

    Οι νέες ενημερώσεις θα συμβάλουν στη μείωση του αριθμού των αποτελεσμάτων χαμηλής ποιότητας από ιστότοπους που έχουν μάθει να "παίζουν" το σύστημα με περιεχόμενο που είναι βελτιστοποιημένο για να κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η Google λέει ότι οι χρήστες θα πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν περιεχόμενο που είναι πραγματικά χρήσιμο να κατατάσσεται πιο εμφανώς στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η εταιρεία σχεδιάζει να βελτιωθεί και να αξιοποιήσει τη τεχνογνωσία της με την πάροδο του χρόνου.
    "Εάν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με μια νέα ταινία, μπορεί να έχετε συναντήσει στο παρελθόν άρθρα που συγκεντρώνουν κριτικές από άλλους ιστότοπους χωρίς να προσθέτουν πληροφορίες πέρα από αυτές που είναι διαθέσιμες αλλού στο Διαδίκτυο", εξήγησε η εταιρεία σε μια ανάρτηση ιστολογίου. "Αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο εάν περιμένετε να διαβάσετε κάτι νέο. Με αυτήν την ενημέρωση, θα δείτε περισσότερα αποτελέσματα με μοναδικές πληροφορίες, επομένως είναι πιο πιθανό να διαβάσετε κάτι που δεν έχετε ξαναδεί."


    Πηγή
    Φωτογραφία: Google
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.