Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google κλείνει την εφαρμογή Street View το επόμενο έτος

    Η Google ετοιμάζεται να κλείσει άλλη μια υπηρεσία της, την αποκλειστική εφαρμογή Street View στο Android, διατηρώντας τη λειτουργία στο Google Maps. Το Street View της Google είναι ένας εύκολος τρόπος για να ρίξετε μια ματιά 360 μοιρών σε σχεδόν κάθε δεδομένο δρόμο στον πλανήτη, ιδανικό για να αποκτήσετε μια αίσθηση του επόμενου ταξιδιωτικού σας προορισμού ή απλά να εξερευνήσετε τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού σας. Ενώ η εφαρμογή Google Maps προσφέρει εδώ και καιρό έναν εύκολο τρόπο μετάβασης στο Street View, υπάρχει επίσης (για λίγο ακόμα) μια αποκλειστική εφαρμογή Street View σε Android και iOS.

    Αυτή η αυτόνομη εφαρμογή εξυπηρετούσε δύο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων -- αυτούς που ήθελαν να περιηγηθούν σε βάθος στο Street View και εκείνους που ήθελαν να συνεισφέρουν τις δικές τους εικόνες 360°. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πιο δημοφιλής εφαρμογή Google Maps έχει υποστήριξη Street View και η Google προσφέρει μια web εφαρμογή "Street View Studio" για τους συνεισφέροντες, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι η εταιρεία ετοιμάζεται τώρα να κλείσει την εφαρμογή Street View.

    Στην τελευταία ενημέρωση, έκδοση 2.0.0.484371618, η Google έχει ετοιμάσει αρκετές ειδοποιήσεις κατάργησης/τερματισμού λειτουργίας για την εφαρμογή Street View. Αυτές οι ειδοποιήσεις δεν είναι ακόμη ορατές στην εφαρμογή σήμερα, αλλά στο 9to5google.com κατάφεραν να τις ενεργοποιήσουν. Στην ειδοποίηση, η Google επιβεβαιώνει ότι η εφαρμογή Street View πρόκειται να τερματιστεί στις 31 Μαρτίου 2023, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να μεταβούν είτε στο Google Maps είτε στο Street View Studio. Ωστόσο, μια λειτουργία που κλείνει πλήρως με την κατάργηση της εφαρμογής Street View είναι αυτή των "Photo Paths". Τα Photo Paths που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πέρυσι προορίζονταν να επιτρέψουν σε σχεδόν οποιονδήποτε με smartphone να συνεισφέρει απλές φωτογραφίες 2D ενός δρόμου ή μονοπατιού που δεν είχε ακόμη τεκμηριωθεί από το Street View. Σε αντίθεση με κάθε άλλη λειτουργία της εφαρμογής Street View, δεν υπάρχει αντικατάσταση των Photo Paths στην web εφαρμογή ή στην εφαρμογή Google Maps.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.