Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Meta φέρνει τα κανάλια μετάδοσης του Instagram στο Facebook και το Messenger

      Η λειτουργία που μοιάζει με το Telegram παρέχει στους διαχειριστές σελίδων ένα εργαλείο αποστολής μηνυμάτων

    Τον Φεβρουάριο, η Meta εγκαινίασε μια λειτουργία για το Instagram που έμοιαζε με το Telegram και ονομαζόταν "κανάλια μετάδοσης", η οποία εισήγαγε στην εφαρμογή μια λειτουργία μηνυμάτων μονής κατεύθυνσης. Έδωσε στους δημιουργούς έναν τρόπο να ενημερώνουν τους οπαδούς τους χωρίς να χρειάζεται να δημοσιεύουν στην κύρια σελίδα τους. Τώρα, η εταιρεία επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των καναλιών μετάδοσης και τη φέρνει επίσης στο Facebook και το Messenger. Δημιουργοί και δημόσια πρόσωπα με σελίδες στο Facebook θα μπορούν πλέον να στέλνουν μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο και φωνητικών σημειώσεων, στην κοινότητά τους.

     

    Εξακολουθεί να είναι ένα μονόδρομο εργαλείο μηνυμάτων, που σημαίνει ότι μόνο οι διαχειριστές της σελίδας μπορούν να στέλνουν μηνύματα στο κανάλι, αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν να αντιδρούν σε αυτά και να ψηφίζουν σε δημοσκοπήσεις. Οι διαχειριστές μπορούν να ξεκινήσουν ένα κανάλι απευθείας από τη σελίδα τους και το Facebook θα στείλει στους οπαδούς τους μια εφάπαξ ειδοποίηση για να συμμετάσχουν αφού στείλουν το πρώτο τους μήνυμα. Με βάση τα στιγμιότυπα οθόνης που μοιράστηκε ο επικεφαλής της Meta Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τα κανάλια μετάδοσης θα εμφανίζονται στις συνομιλίες Messenger των χρηστών κάτω από μια καρτέλα με την εύστοχη ονομασία "Κανάλια". Οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις κάθε φορά που ο ιδιοκτήτης της σελίδας στέλνει μια ενημέρωση, αλλά μπορούν να κάνουν σίγαση του καναλιού ανά πάσα στιγμή. Προφανώς, όσοι επέλεξαν να μην συμμετάσχουν την πρώτη φορά θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο κανάλι από το προφίλ της σελίδας, όπως μπορούν οι άνθρωποι στο Instagram.

     

    393785245_10115317370239051_5404288040941125754_n.jpg

     

    Η Meta λέει ότι οποιοσδήποτε διαχειριστής σελίδας όπου η λειτουργία είναι πλέον προσβάσιμη μπορεί να ξεκινήσει ένα κανάλι αν το επιθυμεί. Η λειτουργία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη παντού, ωστόσο, και όσοι δεν μπορούν να βρουν ακόμα την επιλογή να ανοίξουν ένα κανάλι μετάδοσης μπορούν να ενταχθούν στη λίστα αναμονής προς το παρόν.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Meta
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.