Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Έλον Μασκ ενεργοποιεί το Starlink για Ιρανούς πολίτες

    Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα ενεργοποιήσει το Starlink ως απάντηση στο tweet του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken που ανακοίνωσε την έκδοση Γενικής Άδειας για την παροχή πρόσβασης στον ιρανικό λαό σε ψηφιακές επικοινωνίες.

     

     

    «Αναλάβαμε δράση σήμερα για να προωθήσουμε την ελευθερία του Διαδικτύου και την ελεύθερη ροή πληροφοριών για τον ιρανικό λαό, εκδίδοντας μια Γενική Άδεια για να του παρέχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στις ψηφιακές επικοινωνίες για να αντιμετωπίσουμε τη λογοκρισία της ιρανικής κυβέρνησης», δήλωσε ο υπουργός Blinken.

    Αυτήν τη στιγμή, στο Ιράν, μαζικές διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα ως αποτέλεσμα του θανάτου της 22χρονης Mahsa Amini, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία ηθικής επειδή δεν φορούσε σωστά το μαντίλι της. Αν και δεν είχε κανένα γνωστό πρόβλημα υγείας που να σχετίζεται με την καρδιά, η αστυνομία είπε ότι πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανεπάρκεια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.