Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Elon Musk λέει ότι το Twitter θα ξεκινήσει χειροκίνητα τον έλεγχο ταυτότητας λογαριασμών Blue, Grey και Gold την επόμενη εβδομάδα

      Μπλε για τα φυσικά πρόσωπα, χρυσό για τις εταιρείες και γκρι για τις κυβερνήσεις.

    Ο Elon Musk λέει ότι το πρόγραμμα του Twitter, check mark, θα μπορούσε να επιστρέψει την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, με μια νέα διαδικασία επαλήθευσης ατομικών ταυτοτήτων προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα πλαστοπροσωπίας. Ο Musk περιέγραψε τη νέα διαδικασία χειροκίνητου ελέγχου ταυτότητας ως «επώδυνη, αλλά απαραίτητη». Τα επαληθευμένα σημάδια επιλογής θα επεκταθούν επίσης με επιπλέον χρώματα - χρυσό για εταιρείες, γκρι για την κυβέρνηση και το αρχικό μπλε για μεμονωμένους λογαριασμούς.

    Όπως αποδεικνύεται, η προσφορά των λεγόμενων επαληθευμένων badges για μια μηνιαία συνδρομή 8 $ χωρίς ουσιαστική επαλήθευση ταυτοτήτων δεν ήταν μια λαμπρή ιδέα. Αφού ο Musk αγνόησε τις προειδοποιήσεις από το προσωπικό του Twitter, οι πληρωμένες συνδρομές Twitter Blue της πλατφόρμας κυκλοφόρησαν και γρήγορα κατέληξαν σε ορισμένους «επαληθευμένους» λογαριασμούς που υποδύονταν αξιόλογα δημόσια πρόσωπα και επωνυμίες, απομακρύνοντας τους διαφημιστές από την πλατφόρμα χαρακτηρίζοντάς την ως «υψηλού κινδύνου». Ο Musk έχει πει από τότε ότι η εταιρεία δεν θα επαναλανσάρει το Twitter Blue έως ότου «είμαστε σίγουροι ότι δεν θα συμβούν σημαντικές πλαστοπροσωπίες».

    Ο Musk είχε πει προηγουμένως ότι το Twitter «πιθανώς θα χρησιμοποιήσει διαφορετικό χρωματικό έλεγχο για οργανισμούς από ιδιώτες», αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. «Όλοι οι επαληθευμένοι μεμονωμένοι άνθρωποι θα έχουν [το] ίδιο μπλε badge, καθώς το όριο του τι συνιστά «αξιοσημείωτο» είναι κατά τα άλλα πολύ υποκειμενικό», είπε ο Μασκ σε ένα tweet. "Τα άτομα μπορούν να έχουν [ένα] δευτερεύον μικροσκοπικό λογότυπο που δείχνει ότι ανήκουν σε έναν οργανισμό, εάν επαληθευτεί ως τέτοιο από αυτόν τον οργανισμό."

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter λέει ότι θα δώσει μια μεγαλύτερη εξήγηση για το πώς θα λειτουργήσουν όλα κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.