Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Συνδρομή "Premium" του Telegram εμφανίζεται στις εκδόσεις beta της εφαρμογής

    Το Telegram φαίνεται να δοκιμάζει έναν άλλο τρόπο ώστε η εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων να αρχίσει να αποφέρει έσοδα. Οι δοκιμαστές beta (betaτζήδες) για την εφαρμογή iOS του Telegram παρατήρησαν κάτι νέο στην έκδοση 8.7.2, όπως εντόπισε για πρώτη φορά το Android Police: ένα νέο σετ αυτοκόλλητων και emoji που μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο «με την εγγραφή στο Telegram Premium». Το Telegram Premium, φυσικά, δεν υπάρχει ακόμα. Αλλά αυτή τη στιγμή, οι χρήστες που έχουν πρόσβαση στις κατασκευές TestFlight του Telegram και τον Test Server του μπορούν να στέλνουν ο ένας στον άλλο διάφορα premium αυτοκόλλητα και emoji, όμως οι παραλήπτες αυτών των μηνυμάτων θα χρειαστούν το Telegram Premium για να τα δουν. Εάν στείλετε σε έναν μη συνδρομητή κάποιο premium emoji, ο χρήστες απλά θα λάβει μια προτροπή να εγγραφεί στο Premium.

    Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία σχετικά με το κόστος του Premium, το πότε (ή ακόμα και αν) θα κυκλοφορήσει ευρύτερα και ποιες άλλες δυνατότητες μπορεί να αποτελούν μέρος της συνδρομής. Αλλά μια συνδρομή όπως αυτή αναμένεται εδώ και πολύ καιρό από το Telegram. Ο ιδρυτής Pavel Durov είπε στα τέλη του 2020 ότι για να μην ξεπουληθεί όπως το WhatsApp ή να εξαφανιστεί όπως τόσες άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, «το Telegram θα αρχίσει να παράγει έσοδα, από τον επόμενο χρόνο». Περιέγραψε ένα σχέδιο για διαφήμιση στα μεγάλα κανάλια της πλατφόρμας και είπε ότι το Telegram «θα προσθέσει μερικές νέες δυνατότητες για επιχειρηματικές ομάδες ή power users» που θα έχουν ένα τίμημα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.