Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Gmail φέρνει την κοινή χρήση διαθεσιμότητας από το Ημερολόγιο Google

    Την Τρίτη, η Google κυκλοφόρησε νέες λειτουργίες που σχετίζονται με τον προγραμματισμό για το Gmail με ενσωμάτωση του Ημερολογίου Google, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης δημιουργίας συμβάντων και της εύκολης κοινής χρήσης διαθεσιμότητας. Το Gmail θα διαθέτει πλέον ένα εικονίδιο ημερολογίου στο κάτω μέρος της προβολής της συνομιλίας, το οποίο θα έχει δύο επιλογές - "Δημιουργία συμβάντος" και "Προσφορά ωρών που είστε ελεύθεροι".

     

    Offer-times-youre-free-or-create-an-event.webp


    Το κουμπί "Δημιουργία συμβάντος" είναι αρκετά απλό - δημιουργεί ένα συμβάν του Ημερολογίου Google με το θέμα του email ως όνομα συμβάντος και τους παραλήπτες του email ως συμμετέχοντες. Δημιουργεί επίσης μια περίληψη της συνάντησης στο σώμα του email για να μοιραστείτε γρήγορα τη συνάντηση. Αυτή η λειτουργία ήταν ήδη διαθέσιμη στο Gmail, αλλά βρισκόταν κάτω από το μενού με τις τρεις τελείες.

     

    Η νέα λειτουργία κοινής χρήσης διαθεσιμότητας ανοίγει το ημερολόγιο στην πλαϊνή γραμμή και σας επιτρέπει να σύρετε χρονοθυρίδες σε διαφορετικές ημέρες για να τις μοιραστείτε με τον παραλήπτη. Ενώ μπορείτε να μοιραστείτε τις διαθεσιμότητές σας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πολλά άτομα, μόνο το πρώτο άτομο που αποδέχεται μια θέση θα προστεθεί αυτόματα στην πρόσκληση.

     

    Negotiate-time-directly-in-Gmail-to-schedule-meetings-faster.gif


    Ο χώρος του προγραμματισμού έχει δει την άνοδο πολλαπλών εργαλείων, όπως το Calendly, το ανοιχτού κώδικα Cal.com, το Amie που υποστηρίζεται από την Spark Captial και το Vimcal που υποστηρίζεται από την Y-Combinator. Η Google προσφέρει τώρα μια εύκολη εναλλακτική λύση σε αυτά τα εργαλεία όσον αφορά την κράτηση συναντήσεων 1:1 και την ανταλλαγή διαθεσιμότητας.

     

    Το Ημερολόγιο Google βρίσκεται σε ένα σερί απελευθέρωσης χαρακτηριστικών με λειτουργίες όπως η υποστήριξη για συναντήσεις επί πληρωμή και η καλύτερη ανταλλαγή πληροφοριών για την τοποθεσία εργασίας. Η πρώτη λειτουργία επιτρέπει στους ελεύθερους επαγγελματίες να πραγματοποιούν πληρωμένες συναντήσεις με ενσωμάτωση λογαριασμού Stripe. Η δεύτερη λειτουργία, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, επιτρέπει στους εξ'αποστάσεως εργαζόμενους να μοιράζονται τη θέση εργασίας τους με βάση την ώρα της ημέρας, ώστε να δηλώνουν αν εργάζονται από το σπίτι, το γραφείο ή άλλη τοποθεσία.


    Πηγή
    Φωτογραφία: TechCrunch
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.