Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Telegram δημοπρατεί εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου για εγγραφή σε αυτό χωρίς κάρτα SIM

      Νέα υπηρεσία προσφέρει το telegram για να ανωνυμοποιήσει τη χρήση του

    Αφού έβαλε μοναδικά ονόματα χρήστη στη δημοπρασία στο blockchain TON, η Telegram βάζει τώρα ανώνυμους αριθμούς για προσφορά. Αυτοί οι αριθμοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για εγγραφή στο Telegram χωρίς κάρτα SIM. Ακριβώς όπως η δημοπρασία ονόματος χρήστη, μπορείτε να αγοράσετε αυτούς τους εικονικούς αριθμούς στο Fragment, ο οποίος είναι ένας ιστότοπος που δημιουργήθηκε ειδικά για δημοπρασίες που σχετίζονται με το Telegram. Για να αγοράσετε έναν αριθμό, θα πρέπει να συνδέσετε το πορτοφόλι TON (Tonkeeper) με τον ιστότοπο.

    Μπορείτε να αγοράσετε έναν τυχαίο αριθμό για μόλις 9 toncoins, που ισοδυναμεί με περίπου 16,50 $ τη στιγμή της γραφής. Μερικοί από τους premium εικονικούς αριθμούς — όπως το +888-8-888 — πωλούνται για 31.500 toncoins (~ 58.200 $).

    Συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό μόνο για να εγγραφείτε στο Telegram. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λαμβάνετε SMS ή κλήσεις ή να το χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε σε άλλη υπηρεσία.

    Για το Telegram, αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να ζητήσει από τους πιο πιστούς υποστηρικτές του να υποστηρίξουν την εφαρμογή βοηθώντας την να βγάλει κάποια χρήματα. Η εταιρεία ξεκίνησε το πρόγραμμα συνδρομής premium νωρίτερα φέτος. Την Τρίτη, ο ιδρυτής της εφαρμογής συνομιλίας, Pavel Durov, δήλωσε ότι το Telegram έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο χρήστες επί πληρωμή, μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των premium δυνατοτήτων του.

    Ενώ το Telegram προσφέρει λειτουργίες όπως συγχρονισμός μεταξύ συσκευών και μεγάλες ομάδες, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι συνομιλίες δεν προστατεύονται από κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Όσο για τους ανθρώπους που θέλουν ανωνυμοποίηση, το Telegram προσφέρει ήδη την απόκρυψη του αριθμού τηλεφώνου σας. Εναλλακτικά, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες εικονικών αριθμών τηλεφώνου - συμπεριλαμβανομένων των Google Voice, Hushed και Doosra με έδρα την Ινδία - που σας επιτρέπουν επίσης να λαμβάνετε κλήσεις και SMS.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Jakub Porzycki / NurPhoto / Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.