Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Το Twitter καθιστά δυσκολότερη την επιλογή της αντίστροφης χρονολογικής ροής ως προεπιλογή

    Το Twitter παρουσιάζει μια αλλαγή που καθιστά πιο δύσκολη την προβολή της αντίστροφης χρονολογικής ροής του χρήστη. Η αλλαγή σχεδίασης, η οποία επιτρέπει να γίνεται σάρωση μεταξύ της αρχικής σελίδας (αλγοριθμικά προβαλλόμενη) και των πιο πρόσφατων (αντίστροφη χρονολογική), ανακοινώθηκε την Πέμπτη. Για επιλογή, αγγίζετε το εικονίδιο ✨ στην επάνω δεξιά γωνία και θα δείτε την επιλογή να καρφιτσώσετε τα "Πιο πρόσφατα" και εάν το επιλέξετε, θα δείτε τις καρτέλες "Αρχική σελίδα" και τα "Πιο πρόσφατα" στο επάνω μέρος της εφαρμογής iOS. Εάν χρησιμοποιείτε καρφιτσωμένες λίστες στην εφαρμογή iOS, η διάταξη μπορεί να φαίνεται οικεία.

     

    FNgjgltXoAcumHk?format=jpg&name=small

     

    Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη πρώτα στο iOS ενώ έρχεται «σύντομα» στο Android και για φυλλομετρητές ιστού, σύμφωνα με την εταιρία. Ωστόσο, ύστερα από δοκιμές, ο συντάκτης του δικτυακού τόπου TheVerge ανακάλυψε ότι μετά τη δοκιμή της δυνατότητας, πλέον δεν μπορει να ορίσει τη χρονολογική ροή ως προεπιλεγμένη εμφάνιση. Αντ 'αυτού, υπάρχει η δυνατότητα να είναι μόνο το Home ως προεπιλογή ή να ρυθμιστούν οι δύο καρτέλες Home και Latest Tweets και να αλλάζονται ανάλογα με τις ανάγκες.

    Σε εναλλαγή μεταξύ της εφαρμογής του Twitter και άλλων εφαρμογών στο τηλέφωνό, αν η τρέχουσα προβολή σας είναι τα Τελευταία Tweets, αυτή θα είναι στο προσκήνιο όταν επιστρέψετε σε αυτή. Αλλά αν κλείσετε χειροκίνητα (Force Close) την εφαρμογή του Τwitter, με την τρέχουσα προβολή σας να είναι τα Τελευταία Tweets, θα εμφανιστεί πρώτα η καρτέλα Home. Ο εκπρόσωπος του Twitter Shaokyi Amdo είπε ότι η καρτέλα Home θα είναι η προεπιλεγμένη προβολή "προς το παρόν" και επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ορίσετε τη καρτέλα "Πιο Πρόσφατα" ως προεπιλεγμένη.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.