Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Google αποκάλυψε την έκδοση Go του Android 9 (Pie)

    Η Google αποκάλυψε πριν λίγες μέρες την έκδοση 9 του Android, το οποίο είναι γνωστό και ως Android Pie. Το Android Pie είναι η πλήρη έκδοση του νέου λειτουργικού που θα δούμε στα περισσότερα κινητά συμπεριλαμβανομένων και των κορυφαίων μοντέλων. Η Google από πέρσι ανακοινώνει και τις αντίστοιχες εκδόσεις Go, οι οποίες προορίζονται για χρήση σε ιδιαίτερα χαμηλού κόστους κινητά με περιορισμένη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο.

     

    Η έκδοση Go του Android Pie ανακοινώθηκε από την Google τον Δεκαπενταύγουστο και υπόσχεται να προσφέρει κορυφαία εμπειρία χρήσης, να είναι γρήγορο, να πιάνει μικρό χώρο στο κινητό και να προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, το Android Oreo Go. Ειδικότερα όσον αφορά τον χώρο, σε μια συσκευή με αποθηκευτικό χώρο μόλις 8GB, η πλήρης έκδοση του Android Pie θα άφηνε μόλις 2,5GB ελεύθερα. Η έκδοση Android Oreo Go θα άφηνε 5GB ελεύθερο χώρο, ενώ η νέα έκδοση Android pie Go θα αφήνει 5,5GB αποθηκευτικού χώρου.

     

    OOB_app_update.max-1000x1000.jpg

     

    Επιπλέον, το νέο Android Pie Go, προσφέρει ταχύτερους χρόνους εκκίνησης της συσκευής, αυξημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, δυνατότητα διαχείρισης της κατανάλωσης δεδομένων μέσω εύκολα προσβάσιμου πίνακα, αλλά και βελτιωμένες εκδόσεις των εφαρμογών της Google, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση με τις εκδόσεις Go. Για παράδειγμα η νέα έκδοση Maps Go, υποστηρίζει πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο και οδηγίες από στροφή σε στροφή.

     

    Στα πλαίσια της ανακοίνωσης του Android Pie Go, η Google γνωστοποίησε ότι πάνω από 200 συσκευές σε 120 χώρες τρέχουν το Android Go. Πάνω από 100 κατασκευαστές αναμένεται να παρουσιάσουν Android Go συσκευές φέτος, προσφέροντας έτσι πολύ περισσότερες επιλογές σε όσους ψάνουν για κάποιο ιδιαίτερα χαμηλού κόστους smartphopne.

     

    go-phones-v2.max-1000x1000.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.