Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Phobya ανακοίνωσε έναν νέο μετατροπέα για έλεγχο 3pin ανεμιστήρων μέσω PWM σήματος

    Αν έχετε πλήθος ανεμιστήρων με 3 pins και θα επιθυμούσατε να τα ελέγξετε μέσω PWM σήματος , η Phobya ανακοίνωσε έναν νέο μετατροπέα ο οποίος δίνει αυτή ακριβώς της δυνατότητα. Με τον νέο Phobya 4Pin PWM to 3Pin Transformer Single επιτρέπεται ο έλεγχος ενός ή περισσοτέρων ανεμιστήρων 3pin, μέσω ενός σήματος PWM.

     

    Ο μετατροπέας της Phobya συνδέεται με την μητρική μέσω ενός 4pin σε 4pin καλωδίου, το οποίο παρέχεται στην συσκευασία. Μια 3pin υποδοχή πάνω στον μετατροπέα επιτρέπει την σύνδεση ενός ανεμιστήρα ο οποίος θα ελέγχεται από τον μετατροπέα. Ο μετατροπέας ανιχνεύει το PWM σήμα στην 4pin υποδοχή του και ελέγχει τον ανεμιστήρα στην 3pin υποδοχή του παρέχοντας την κατάλληλη τάση.

     

    Phobya 4Pin PWM to 3Pin Transformer Single-4.jpg

     

    Μάλιστα ο μετατροπέας είναι σε θέση να παρέχει τάση με έως 1A, το οποίο ισοδυναμεί με 12W. Αυτό δίνει την δυνατότητα να τοποθετηθούν πάνω στην 3pin υποδοχή του παραπάνω από ένας 3pin ανεμιστήρας, επιτρέποντας τον ταυτόχρονο έλεγχο αυτών. Ο μετατροπέας της Phobya είναι μικρών διαστάσεων, μόλις 50 x 39 x 18 χιλιοστά και μπορεί να τοποθετηθεί και να σταθεροποιηθεί σε ένα σημείο εντός του κουτιού με χρήση ταινίας διπλής όψης.

     

    Phobya 4Pin PWM to 3Pin Transformer Single-2.jpg

     

    Phobya 4Pin PWM to 3Pin Transformer Single-3.jpg

     

    Είναι άμεσα διαθέσιμος προς 9,79 ευρώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.