Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ακυρώθηκε η ανάπτυξη μιας νέας έκδοσης 5G του τηλεφώνου της BlackBerry

    Η αναμενόμενη έκδοση του BlackBerry με 5G είναι νεκρή, επιβεβαίωσε η OnwardMobility στον ιστότοπό της. "Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι το OnwardMobility θα κλείσει και δεν θα συνεχιστεί η ανάπτυξη ενός εξαιρετικά ασφαλούς smartphone με φυσικό πληκτρολόγιο". Πρέπει να ξέρετε ότι αυτή δεν ήταν μια απόφαση που πήραμε ελαφρά ή βιαστικά. Μοιραζόμαστε την απογοήτευσή σας με αυτά τα νέα και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που εργαστήκαμε και ελπίζαμε." Το Android Police και το CrackBerry ανέφεραν αρχικά ότι το τηλέφωνο είχε ακυρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου, λέγοντας ότι η OnwardMobility, μια startup με έδρα το Τέξας που επιδίωκε να αναζωογονήσει την εμβληματική μάρκα μέσω μιας συσκευής Wi-Fi επόμενης γενιάς που βασίζεται σε Android, έχασε την άδεια από την BlackBerry Ltd. για να χρησιμοποιήσετε την επωνυμία BlackBerry. Το OnwardMobility δεν διευκρίνισε γιατί κλείνει και ακυρώνει την παραγωγή του τηλεφώνου.
    Τα νέα έρχονται μετά τη λήξη της υπηρεσίας BlackBerry για τις παλαιού τύπου συσκευές της στις αρχές Ιανουαρίου. «Πριν η OnwardMobility πάρει την άδεια, ο κινέζος κατασκευαστής TCL ήταν ο πιο πρόσφατος κατασκευαστής τηλεφώνων με το σήμα BlackBerry», προσθέτει το CNET. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία πούλησε το πολύτιμο χαρτοφυλάκιό της με διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην "Catapult IP Innovations Inc." για 600 εκατομμύρια δολάρια.

     

    Φωτογραφία: Andrew Hoyle/CNET


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.