Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Αποκαλύφθηκε το Android 15 Beta: Οι κάτοχοι Pixel αποκτούν πρώιμη πρόσβαση σε συναρπαστικά χαρακτηριστικά

      Το τελευταίο πρόγραμμα Beta της Google προσφέρει μια ματιά στο μέλλον του Android

    Σήμερα, η Google παρουσίασε επίσημα την πρώτη beta έκδοση του Android 15, απευθύνοντας πρόσκληση για τη δοκιμή της σε developers και πρόθυμους πρώιμους χρήστες. Αυτή η έκδοση αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Google να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά, να ενισχύσει τη σταθερότητα και να προωθήσει την καινοτομία με επίκεντρο τον χρήστη. Οι χρήστες των υποστηριζόμενων συσκευών Pixel μπορούν τώρα να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta για να λαμβάνουν ενημερώσεις over-the-air για το Android 15 Beta και μελλοντικές αναβαθμίσεις λειτουργιών.

     

    Το Android 15 αντιπροσωπεύει μια συντονισμένη προσπάθεια για την ανύψωση της παραγωγικότητας των χρηστών, τη βελτίωση της εμπειρίας εφαρμογών, την ενίσχυση των μέτρων προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας και την προτεραιότητα στην προσβασιμότητα μέσα σε ένα ποικίλο οικοσύστημα συσκευών. Καθώς η Google συνεχίζει να εξελίσσει το Android, τα σχόλια από τους δοκιμαστές beta παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της εξέλιξης της πλατφόρμας. Ο ιστότοπος για developers του Android 15 παρέχει πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων λήψεων για συσκευές Pixel και ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας.

     

    Μεταξύ των κυριότερων σημείων της beta του Android 15 είναι η απρόσκοπτη εμπειρία εμφάνισης από άκρη σε άκρη για τις εφαρμογές, προσφέροντας μια πιο καθηλωτική διεπαφή στις συμβατές συσκευές. Επιπλέον, οι βελτιώσεις στη λειτουργικότητα NFC αποσκοπούν στον εξορθολογισμό των εμπειριών tap-to-pay, ενώ οι βελτιωμένες επιλογές αιτιολόγησης κειμένου ανταποκρίνονται σε διαφορετικές γλωσσικές απαιτήσεις. Εισάγεται υποστήριξη σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος για αρχειοθέτηση και κατάργηση αρχειοθέτησης εφαρμογών, δίνοντας τη δυνατότητα στα καταστήματα εφαρμογών να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, η προσβασιμότητα λαμβάνει ώθηση με την καλύτερη υποστήριξη οθόνης Braille, αντανακλώντας τη δέσμευση της Google για συμμετοχικότητα.

     

    Καθώς αυξάνεται η προσμονή για την επίσημη κυκλοφορία, η Google προϊδεάζει για πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ασφαλείς εκκινήσεις δραστηριοτήτων στο παρασκήνιο και υποστήριξη κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο. Οι developers ενθαρρύνονται να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους για συμβατότητα με το Android 15, αξιοποιώντας τη φάση beta για τον εντοπισμό και την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Με το ορόσημο σταθερότητας της πλατφόρμας να αναμένεται τον Ιούνιο του 2024, οι developers έχουν άπλετο χρόνο για να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη μετάβαση για τους χρήστες τους. Οι λάτρεις του Android μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta για να εξερευνήσουν τα τελευταία χαρακτηριστικά και να συμβάλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πλατφόρμας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.