Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η έκδοση Android 12 Go φέρνει νέες δυνατότητες σε low end τηλέφωνα

    Η σειρά Pixel 6 της Google έφερε το Android 12 στα τηλέφωνα υψηλότερης τεχνολογίας, αλλά το Android 12 (έκδοση Go) σχεδιάζει να φέρει πολλές από τις βελτιώσεις και τις δυνατότητες του Android 12 στα low end τηλέφωνα. Η Google ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες για την έκδοση Go που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε συσκευές το 2022. 
    Έκτός από τις βελτιώσεις ταχύτητας που θα βοηθήσουν τις εφαρμογές να εκκινούν έως και 30% πιο γρήγορα, το Android 12 (έκδοση Go) θα περιλαμβάνει μια λειτουργία που θα εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αποθηκευτικό χώρο "θέτοντας αυτόματα σε αδρανοποίηση εφαρμογές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα». Με την εφαρμογή Files Go, θα είναι δυνατή η ανάκτηση αρχεία μέσα σε 30 ημέρες από τη διαγραφή τους.

     

     

    Το Android 12 (έκδοση Go) θα σας βοηθήσει επίσης στην εύκολη μετάφραση οποιοδήποτε περιεχομένου, στην ακρόαση ειδήσεων και στον διαμοιρασμό εφαρμογών με κοντινές συσκευές που δεν είναι συνδεδεμένες με το διαδίκτυο για εξοικονόμηση δεδομένων.

    Οι βελτιώσεις διαφάνειας και απορρήτου θα αποτελέσουν επίσης σημαντικό μέρος της κυκλοφορίας του Android 12 (έκδοση Go). Ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε έναν εντελώς νέο πίνακα ελέγχου απορρήτου, όπου εκεί υπάρχει ένα "στιγμιότυπο του ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους τύπους ευαίσθητων δεδομένων", σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Αυτό θα δώσει επίσης την επιλογή για ανάκληση δικαιωμάτων εάν χρειαστεί. Επομένως, εάν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας και δεν είστε σίγουροι γιατί, θα μπορείτε να καταργήσετε την πρόσβασή αυτή.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.