Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η συνδρομή iPhone της Apple θα μπορούσε ανακοινωθεί μέχρι τον Μάρτιο

    Η φημολογούμενη συνδρομητική υπηρεσία για iPhone είναι ακόμα καθ' οδόν, και θα ανακοινωθεί πιθανώς μέχρι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, καθώς μέχρι στιγμής διάφορα προβλήματα εμπόδισαν την Apple να ξεκινήσει το πρόγραμμα.
    Οι αναφορές από τις αρχές του 2022 πρότειναν ότι η Apple συνέχιζε να εργάζεται για να φέρει στο μοντέλο υπηρεσιών της και τον τομέα της ενοικίασης hardware, παρέχοντας iPhone και άλλες συσκευές στους καταναλωτές με μηνιαία χρέωση. Ωστόσο, το 2023, φαίνεται ότι μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια προσφορά.

    Στο ενημερωτικό δελτίο "Power On" της Κυριακής για το Bloomberg, ο Mark Gurman επιμένει ότι η Apple εργάζεται σε τέσσερα έργα fintech αυτή τη στιγμή. Το Apple Pay Later και ο αποταμιευτικός λογαριασμός Apple Card, έχουν ανακοινωθεί, αλλά η Apple επίσης αναπτύσσει ακόμη τις "Apple Pay Monthly Installments" καθώς και το πρόγραμμα συνδρομής iPhone.

    Η συνδρομή ήταν να εισαχθεί το 2021 με το iPhone 13 ή με το iPhone 14 το 2022, αλλά συνέχισε να αντιμετωπίζει «τεχνικές καθυστερήσεις που οδήγησαν σε αργή πρόοδο και χαμένες προθεσμίες».

    Τόσο η συνδρομή iPhone όσο και το έργο Apple Pay Monthly Installments βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη στην Apple, γράφει ο Gurman, προσθέτοντας ότι είναι σαφές ότι «η οικονομική ώθηση έχει αποδειχθεί πιο δύσκολη από ό,τι αναμενόταν». Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι η Apple εργάζεται σε μια υποκείμενη πλατφόρμα για τις χρηματοοικονομικές της υπηρεσίες που ονομάζεται "Project Breakout", η οποία θα περιλαμβάνει "επιταγές, εγκρίσεις και ιστορικά συναλλαγών" που συνήθως χειρίζονται οι άλλοι συνεργάτες της στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

    Ενώ το Apple Pay Monthly Installments και η συνδρομή iPhone μοιάζουν στην ιδέα, διαφέρουν καθώς η μηνιαία χρέωση του προγράμματος iPhone "δεν θα είναι η τιμή της συσκευής σε 12 ή 24 μήνες", λέει ο Gurman.

    Αντίθετα, θα ήταν μια "μηνιαία χρέωση που δεν έχει ακόμη καθοριστεί, η οποία εξαρτάται από τη συσκευή που θα επιλέξει ο χρήστης" και όχι μια χρέωση που αναγκαστικά θα έχει ως αποτέλεσμα ο χρήστης να αποκτήσει τελικά τη συσκευή.

    Εάν η Apple πραγματικά εξακολουθεί να εργάζεται προς αυτή τη κατεύθυνση, ο Gurman πιστεύει ότι η κυκλοφορία για τη συνδρομή iPhone θα μπορούσε να γίνει μέχρι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.


    Πηγή
    Φωτογραφία: appleinsider.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.