Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Apple διανέμει δωρεάν τη beta έκδοση για developers του iOS 17 σε όσους έχουν λογαριασμό developer

      Πλέον δεν χρειάζεται να έχεις ενεργή συνδρομή developer για να έχεις πρόσβαση σε beta εκδόσεις

    Για χρόνια, η πρόσβαση στη beta έκδοση για προγραμματιστές του iOS και σε άλλα developer builds ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω ενός λογαριασμού προγραμματιστή αξίας 99 δολαρίων/έτος. Ανακινώντας τα πράγματα φέτος και αυξάνοντας την πρόσβαση σε μεγάλο βαθμό, η Apple μόλις έκανε τη beta του iOS 17 developer beta και άλλες beta δωρεάν σε όποιον εγγράφεται ως developer.

     

    Νωρίτερα σήμερα πολλοί χρήστες σημείωσαn ότι έβλεπαν την επιλογή να εγκαταστήσουν την iOS 17 developer beta παρά το γεγονός ότι δεν είχαν λογαριασμό developer. Φαινόταν ότι επρόκειτο για σφάλμα με την κυκλοφορία της iOS 17 beta, αλλά όπως αποδεικνύεται, είναι σκόπιμο. Εντοπίστηκε από το iSoftware Updates, η Apple ανακοίνωσε επίσημα την αλλαγή στον ιστότοπο Developer που συγκρίνει τις νέες επιλογές δωρεάν και επί πληρωμή συνδρομής. Ενώ οι beta είναι διαθέσιμες χωρίς να πληρώσετε τα 99 δολάρια η Apple σημειώνει ότι πρέπει ακόμα να εγγραφείτε και να εγγραφείτε ως προγραμματιστής.

    Μπορείτε να μάθετε πώς να αναπτύσσετε εφαρμογές για πλατφόρμες της Apple δωρεάν χωρίς εγγραφή. Με ένα απλό Apple ID, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Xcode, στις λήψεις λογισμικού, στην τεκμηρίωση, στα δείγματα κώδικα, στα φόρουμ και στο Feedback Assistant, καθώς και να δοκιμάζετε τις εφαρμογές σας σε συσκευές. Αν δεν έχετε ήδη ένα Apple ID, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τώρα. Για να διανείμετε εφαρμογές, γίνετε μέλος του Προγράμματος Προγραμματιστών της Apple.

    Αυτό είναι λογικό γιατί η iOS 17 Developer Beta εμφανίζεται για όλους τους χρήστες στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. 

    Λάβετε υπόψη ότι η beta για προγραμματιστές έχει φυσικά σφάλματα και προβλήματα απόδοσης και δεν προορίζεται για εγκατάσταση στην κύρια συσκευή σας. Ακολουθεί μια ματιά στις διαφορές μεταξύ του Προγράμματος Apple Developer Program που κοστίζει 99 δολάρια/έτος και της χρήσης του Apple ID σας:

     

    apple-makes-ios-developer-beta-free.webp


    Πηγή
    Φωτογραφία: 9to5mac.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.