Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Meta κλείνει το Messenger Lite στο Android

    Η εφαρμογή Messenger Lite της Meta για το Android θα κλείσει τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει το 9to5Google. Η εφαρμογή ξεκίνησε ως ένας πιο "ελαφρύς" τρόπος για να συνομιλείτε στην πλατφόρμα Messenger της εταιρείας, αλλά μετά τις 18 Σεπτεμβρίου δεν θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε πλέον. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, προφανώς θα βλέπετε μια προτροπή που θα σας ωθεί προς την κύρια εφαρμογή Messenger. Η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη στο Google Play, αν δεν την έχετε κατεβάσει από πριν.


    Η Meta επιβεβαίωσε το κλείσιμο με δήλωσή της στο TechCrunch. "Από τις 21 Αυγούστου, τα άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Messenger Lite για Android θα κατευθύνονται στο Messenger ή στο FB Lite για να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα στο Messenger", δήλωσε εκπρόσωπος της Meta.

     

    Η ανακοίνωση του κλεισίματος του Messenger Lite της Meta έρχεται την επομένη μιας άλλης μεγάλης αλλαγής του Messenger για το Android. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Meta ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι πλέον δυνατή η χρήση του Messenger ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS στο Android μετά τις 28 Σεπτεμβρίου.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Nick Barclay / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.