Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Samsung Display είναι ένα βήμα πιο κοντά στην παραγωγή Gen 8 OLED

    Η Samsung Display βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην κατασκευή πάνελ OLED Gen 8 για υπολογιστές και tablet. Μια νέα έκθεση από την Κορέα αναφέρει ότι ο τεχνολογικός γίγαντας έχει αναθέσει σε εταιρείες την κατασκευή των θαλάμων όπου η πρώτη μηχανή εναπόθεσης Gen 8 OLED θα αρχίσει να παράγει πάνελ τον επόμενο μήνα.

     

    Σύμφωνα με το The Elec, οι θάλαμοι αυτοί στα εργοστάσια της Samsung Display κατασκευάζονται από τις εταιρείες Hiruja, ICD, Wonik IPS και Pine Solutions. Εν τω μεταξύ, η πρώτη μηχανή εναπόθεσης Gen 8 OLED της εταιρείας λέγεται ότι κατασκευάστηκε από την ιαπωνική Canon Tokki Corporation.


    Οι αναφορές λένε ότι η γραμμή παραγωγής Gen 8 OLED της Samsung θα αρχίσει να παράγει πάνελ τον επόμενο μήνα. Τα πάνελ Gen 8 OLED προορίζονται για υπολογιστές και tablet και η Samsung Display φέρεται να στοχεύει στην πώληση των πρώτων παρτίδων στους πελάτες HP και Dell. Τελικά, η Samsung θα θελήσει να χρησιμοποιήσει τη γραμμή Gen 8 OLED για να κατασκευάσει πάνελ OLED για την Apple και τα μελλοντικά iPads και MacBooks της.

     

    Παλαιότερες αναφορές πρότειναν ότι η Samsung Display θα προμηθεύσει για πρώτη φορά την Apple με πάνελ Gen 8 OLED για iPads μέχρι το τέλος του 2024. Αυτό μπορεί να είναι ή να μην είναι ακόμα στα χαρτιά.

     

    Η Samsung Display υποτίθεται ότι σχεδιάζει να δαπανήσει 4,1 τρισεκατομμύρια γουόν (3,07 δισεκατομμύρια δολάρια) μέχρι το 2026 για να φτάσει την παραγωγική ικανότητα για Gen 8 OLED σε 10 εκατομμύρια μονάδες ετησίως.


    Πηγή
    Φωτογραφία: OLED Info
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.