Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Οι τιμές αντικατάστασης μπαταριών της Apple αυξάνονται κατά 20 έως 50 δολάρια

      Εάν θέλετε να αλλάξετε μπαταρία στις Apple συσκευές σας, κάντε το πριν από την 1η Μαρτίου

    Η Apple αυξάνει την τιμή για την αλλαγή μπαταρίας στα περισσότερα iPhone, iPad και Mac, από την 1η Μαρτίου. Η εταιρεία έκανε την ανακοίνωση στις σελίδες επισκευής των συσκευών, σε μικρό κείμενο κάτω τη φόρμα εκτίμησης τιμών, κάτι που παρατήρησε το 9to5Mac.

     

    apple-prices.jpg

     

    Το ποσό της αύξησης εξαρτάται από τη συσκευή που έχετε. Για τα iPhone, το τέλος αλλαγής μπαταρίας εκτός εγγύησης θα αυξηθεί κατά $20 για όλα τα μοντέλα iPhone πριν από το iPhone 14. Για τηλέφωνα με κουμπί αρχικής οθόνης, η τιμή θα κυμαίνεται από $49 σε $69 και για τηλέφωνα Face ID θα κυμαίνεται από $69 σε $89. Αυτές οι τιμές, παρεμπιπτόντως, τέθηκαν σε ισχύ το 2019, αφού η Apple διατήρησε τη τιμή σταθερή για ένα χρόνο στα $29, λόγω του σκανδάλου "battery throttling".

    Για όλα τα μοντέλα MacBook Air η αύξηση της τιμής θα είναι $30, ανεβάζοντας την τιμή από $129 σε $159. Για το MacBook (ο υπολογιστής 12 ιντσών που παρουσιάστηκε το 2015, αν και ο ιστότοπος της Apple αναφέρει μόνο τις επιλογές εξυπηρέτησης μπαταρίας για τα μοντέλα του 2016 και του 2017) και τα MacBook Pro, οι αντικαταστάσεις των $199 θα αυξηθούν κατά $50, στα $249.

    Στα iPad η κατάσταση είναι λίγο πιο μπερδεμένη, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσες πολλές εκδόσεις. Η αύξηση της τιμής είναι $20 σε όλη τη σειρά, αλλά θα ισχύει για τα ακόλουθα μοντέλα, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Apple:

    • iPad Pro 12,9" (5ης γενιάς και προγενέστερη) — το τρέχον μοντέλο είναι η 6η γενιά, που κυκλοφόρησε το 2022.
    • iPad Pro 11" (3ης γενιάς και προγενέστερη) — το τρέχον είναι η 4η γενιά, που κυκλοφόρησε το 2022.
    • iPad Pro 10,5"
    • iPad Pro 9,7"
    • Όλα τα iPad mini
    • Όλα τα iPad Air

    Πηγή
    Φωτογραφία: Sean Hollister / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.